Boaru : ,,Nu avem incredere in noi''


Golgheterul echipei medieşene în liga a II-a, atacantul Claudiu Boaru, spune că Mediaşul stă prost la capitolul moral, la meciurile jucate în deplasare.

Accidentat în ultimele minute ale meciului cu Pandurii, unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi fotbalişti de la Gaz Metan, Claudiu Boaru, este afectat de apatia de care dă dovadă echipa sa în partidele din deplasare. Boaru crede că duşul rece primit duminică la Otopeni a venit şi pe fondul unei lipse de încredere. „Am stat ca pe ghimpi pentru că nu am putut juca. Parcă rezultatele nu vor să se lege de noi în deplasare. Nenîcrederea în forţele noastre a fost taxată, pentru că eu zic că am jucat bine prima repriză. Eu cred că echipa nu a prins nici ea o zi prea bună. Din păcate, în meciurile din deplasare jucăm critic. Sunt sigur, însă, că o să vină şi victoriile în afară”, a spus Boaru, care are o întindere de ligamente şi care abia de luni a reluat antrenamentele la potenţial maxim. „Îmi doresc nespus să revin la echipă şi să o ajut ca să trecem şi peste clipele astea. Nu cred însă că este o situaţie de criză”, a mai spus „Clau-gol”.

Furtună cu Buzăul

Boaru anunţă că meciul cu Buzăul va fi pe viaţă şi pe moarte pentru ambele echipe. Chiar dacă recunoaşte că Mediaşul joacă cu o presiune în plus cu Gloria după înfrângerea în faţa Otopeniului, căpitanul din primele şase etape crede că Mediaşul va învinge. „Va fi un meci greu şi pentru noi şi pentru ei. Chiar dacă presiunea mai mare este pe umerii oaspeţilor, cred că şi pe noi apasă o greutate. Eu cred însă că vom scoate un rezultat favorabil”, a mai spus Boaru, care aşteaptă ca vineri după amiază fanii să vină din nou în număr mare la stadion şi să susţină echipa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.