Dezamagire


Preşedintele grupării medieşene, Corin Cindrea, s-a declarat dezamăgit de rezultatul din Ghencea, 0-4 cu Steaua. "Nu-mi place deloc această diferenţă de scor. Urmează însă meciul cu Otopeniul, pe care trebuie neapărat să-l cîştigăm", a declarat preşedintele Cindrea, care nu a anunţat, deocamdată, nici un fel de măsuri. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Le-a fost rău!
Fundaşul central Zoran Markovici a fost înlocuit de antrenorul Cristi Pustai cu cinci minute înainte de pauza meciului din Ghencea. Jucătorul a acuzat o stare de vomă, resimţită şi de vîrful de atac Nemanja Vidakovici, care nu a mai fost titularizat. "Pe drumul de întoarcere, mai mulţi jucători s-au simţit rău. Vom încerca să depistăm cauza", a spus Pustai. Buzean a făcut şi el toxiinfecţie la Mediaş şi nu a mai făcut deplasarea! (Cosmin Prişcă - Mediaş)

"Cădem psihic"
Antrenorul Mediaşului, Cristian Pustai, s-a arătat îngrijorat că echipa nu rezistă la presiune. "Cădem psihic foarte repede în deplasare, spre deosebire de partidele de acasă. După aspectul jocului, rezultatul în favoarea Stelei este unul meritat. Încercăm să jucăm spectaculos, dar, deocamdată, nu sîntem eficienţi", a declarat Pustai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.