Din nou fara gol in deplasareÎntr-o atmosferă de picnic nocturn, în prezenţa familiilor jucătorilor pe post de spectatori, cele două echipe au arătat de ce sunt pe locurile pe care sunt în clasament. Atât Gaz Metan cât şi Otopeniul au dominaa prima repriză, dar niciuna nu a reuşit să arate fotbal de calitate, decât cu linguriţa.
Gaz Metan a căutat să arate că fotbalul ofensiv din Ghencea nu a fost o întâmplare, dar în ciuda unei dominări teritoriale la începutul reprizei nu a reuşit să impresioneze. În schimb, după ce Otopeniul a trecut la timona jocului, Chiacu a avut două acţiuni bune, dar Şteţca a salvat de fiecare dată.

A doua repriză a început cu gazdele de la Otopeni mai determinate şi mai decise pentru a obţine cele trei puncte. Eforturile oamenilor lui Bucurescu au fost răsplătite prin golul lui Diogo. La o minge plouată în careul oaspete, Scarlatache a reluat cu capul, mingea a ajuns în 6 metri, de unde Diogo a împins-o în poartă, profitând şi de indecizia lui Şteţca. Rolurile s-au inversat peste 6 minute, când Diogo a prelungit cu capul o centrare şi Scarlatache a reluat cu latul din voleu, la colţul scurt al porţii Medieşene.
Următoarea jumătate de oră a însemnat o căutare în van a golului de onoare pentru oaspeţi, dar fără prea mare convingere şi cu Otopeniul mulţumindu-se să joace pe contraatac. Tot în acest fel a venit şi cea mai mare ocazie a reprizei, nou intratul Chihaia fiind blocat de Şteţca. Până la urmă, Otopeniul a obţinut prima victorie din istoria echipei în prima ligă, dar una peste alta,un meci slab făcut de ambele echipe, care confirmă teoria cum că 18 echipe sunt prea multe pentru Liga 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.