Curtean vrea sa plece !


Golgheterul Mediaşului, Alex Curtean, a mărturisit că îşi doreşte ca, în iarnă, să se transfere la o echipă mai bună şi mai puternică. Curtean încă se mai gândeşte la transferul ratat în Germania, la Hertha Berlin.

Dacă la capitolul puncte în deplasare, Mediaşul ocupă ultimul loc în clasament cu 0 puncte adunate în acest tur de campionat, gaziştii se pot lăuda că au un fotbalist care este pe podium în clasamentul golgheterilor. Fotbalistul care a marcat trei goluri în poarta celor de la FC Timişoara, Alex Curtean, este al doilea marcator al campionatului, având în dreptul său şase reuşite, cu una mai puţină decât Paraschiv (Oţelul) şi dinamovistul Bratu. Cum cei doi sunt accidentaţi, medieşeanul are şanse să treacă în faţă dacă va continua să înscrie la fel cum a făcut-o în ultimele două meciuri din campionat.

Curtean spune că nu se aştepta să dea atâtea goluri. „În sfârşit, pot spune că acum confirm că acel hattrick cu Timişoara nu a fost o întâmplare. Trec printr-o perioadă bună şi sunt fericit. Nu mă aşteptam să dau 6 goluri în 11 etape. Anul trecut, în liga a doua, am dat 4 goluri în total. Am prins însă gustul golului şi îmi place foarte tare”, a spus mijlocaşul medieşean de 21 de ani,.

Visează la o echipă mare

Curtean spune că deşi au trecut câteva luni de la ratarea transferului la Hertha Berlin, el încă se mai gândeşte că ar fi putut juca în Bundesliga. Fotbalistul originar din Sibiu spune că, în iarnă, ar vrea să se transfere la o echipă mai mare. „Vreau să joc bine şi, dacă se poate, în iarnă să merg la o echipă mai mare şi mai puternică. Acesta este visul meu. Deocamdată, însă, mă simt bine la Mediaş şi vreau să mai dau goluri multe până la finele turului”, a spus, luni, Alex Curtean.

Surse din apropierea clubului au declarat că fotbalistul sibian este monitorizat meci de meci de nemţii de la Hertha, care îl vor neapărat în iarnă în curtea lor şi care la fiecare partidă au câte un om care merge să îl vadă pe Curtean.

Supărat pe deplasări

Chiar dacă a marcat în poarta lui Andrade la Rapid şi a făcut un meci bun în Giuleşti, Curtean spune că este dezamăgit că echipa sa nu a luat măcar un punct din Giuleşti. „Am avut o cădere inexplicabilă. Parcă nu acumulăm experienţă... Am dat noi două goluri, dar ce folos? Am simţit că putem lua trei puncte şi acum frustrarea este şi mai mare”, a mărturisit Curtean.

Fotbalistul-vedetă al Gazului este dezamăgit şi de „tratamentul” la care este supusă echipa sa în privinţa delegării arbitrilor. „Noi suntem cobai de încercări. Am păţit-o cu Colţescu şi acum cu Bocăneală. Suntem ocoliţi de arbitrii buni şi corecţi. Pe noi se fac experimente”, a mai spus Curtean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.