Descatusare


Conduşi cu 1-0 din start, giuleştenii au revenit, salvîndu-şi antrenorul de la a doua demitere. De 8 partide nu mai cîştigaseră în 90 de minute


"Un meci de 500.000 de euro pentru Peseiro", titra Gazeta cu cîteva zile în urmă. Paradoxal, Peseiro a jucat aseară pentru blazonul său şi pentru prima de joc, în cazul lui 2.500 de euro. Cei 500.000 de euro erau la înfrîngere, se ştie, preţul dezlegării. Fără vreun patron în tribună şi nici un jucător român în echipa de start, aşa a arătat Rapidul în varianta toamnă 2008.

Echipa lui Peseiro a dat senzaţia că vrea cu tot dinadinsul să îşi enerveze din nou fanii şi a început meciul de la 0-1, golul lui Sabou, care l-a ridiculizat Paulista, făcîndu-i pe giuleşteni să se uite unii la alţii. Pitbull însă s-a scuturat şi a împins echipa spre egalarea venită repede, chiar dacă din henţ. Mediaşul a jucat în continuare de la egal la egal cu Rapid şi a ratat spectaculos. Sabou a imitat de două ori faza de la gol, dar nu a mai nimerit poarta (23, 41). Boaru a reluat din foarfecă în Andrade (31), iar giuleştenii au replicat prin Spadacio (17) şi Cesinha (20), dar Şteţca a fost la post. Boya a avut golul în faţă, dar Falemi i-a suflat mingea şi ocazia de a rămîne singur cu portarul (36).

La reluare, oaspeţii au ratat din nou, Fernandez respingînd la 3 metri din faţa lui Boaru (52). Apoi Bocăneală a continuat să fie penibil, iertîndu-l pe Şteţca de un cartonaş roşu. Rămas în teren, portarul oaspeţilor a scos bomba lui Adefemi (58). Golurile lui Spadacio şi Cesinha au adus însă liniştea în Giuleşti. O linişte căutată de 8 meciuri în campionat, Cupă şi Cupa UEFA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.