Greu cu oltenii !


Conducerea Gazului vede un meci extrem de greu, duminică, cu Craiova. Sibianulonline.ro va transmite în direct, în sistem live text, meciul de duminică, de la ora 15.00.

Preşedintele executiv al Gazului, Iosif Biro, crede că meciul de duminică, cu Universitatea, va fi cel puţin la fel de dificil ca cele jucate cu Braşovul, Timişoara şi Galaţiul. Biro ştie unde trebuie să fie pază bună, pentru ca Universitatea să nu dea gol la Mediaş. „Trebuie să fim cu ochii pe Costea şi Wobay, pentru că de acolo vin pericolele. Va fi un meci dificil cam de nivelul celor cu Braşovul sau Timişoara. Craiova e o echipă omogenă”, a spus Biro.

Şi preşedintele Corin Emil Cindrea se teme de forţa Craiovei. „Va fi nu un meci greu, ci foarte greu pentru noi. O să fiu în tribună să susţin echipa, pentru că e nevoie de susţinere la această partidă extrem de dificilă”, a spus Cindrea.

Dacă Markovic şi Dudiţă nu au aveau nicio şansă să joace cu Craiova, vineri s-a confirmat că nici Vidakovici nu va fi pe teren. "Abia a reluat alergările şi probabil nu va juca”, a mai explicat Biro.

Şi Craiova se teme

Finanţatorul grupării oltene, Adrian Mititelu, a mărturist că se teme de partida de duminică, mai ales pentru că Mediaşul joacă foarte bine acasă. „Vom avea meci greu la Mediaş, echipă pe terenul căreia n-a câştigat nimeni”, a spus Mititelu. Şi căpitanul echipei din Bănie a mărturisit că merge cu teamă la Mediaş. Dorel Stoica spune că ar fi bun şi un punct în acest meci. "Vrem să fim primii care îi vor învinge pe medieşeni la ei acasă. I-am urmărit cu Rapid şi am rămas uimit de jocul lor. Sunt o formaţie arţăgoasă, care joacă un fotbal plăcut, ofensiv. Trebuie să fim foarte atenţi, să nu îi tratăm de sus şi atunci putem pleca bucuroşi înapoi la Craiova. Şi un punct ar fi mulţumitor, dar noi mergem la Mediaş să câştigăm!", a spus vineri Stoica.

Mediaşul i-a bătut acum şapte ani

Duminică este programată a treia confruntare între cele două echipe. Prima şi singura întâlnire dintre medieşeni şi craioveni pe terenul primilor a avut loc în returul sezonului 2000-2001. Craiova, antrenată pe atunci de Nae Ungureanu, a cedat la Mediaş, scor 1-0. În tur, etapa a 10-a, Craiova a învins cu 2-1.

Se pune nocturna

Pentru că se toarnă deja fundaţia la stadionul echipei, pentru instalarea nocturnei, la meciul cu Craiova, intrarea la tribuna B, se va face doar pe o singură poartă şi nu pe două, cum a fost de obicei. Stâlpii de nocturnă au fost comandaţi şi vor ajunge la Mediaş în primele zile din noiembrie. „Nu ştim exact când va fi gata. În două săptămâni vin stâlpii, apoi imediat şi instalaţia de nocturnă. Sigur însă va fi gata în acest an”, a explicat Iosif Biro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.