"La meciul Gaz Metan-Universitatea premisele sunt favorabile pentru multe goluri"


Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş va întâlni duminică de la orele 15 pe teren propriu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a primei ligi. Meciul se anunţă a fi unul spectaculos, având în vedere că medieşenii se ţin tare pe teren propriu, unde până acum n-a reuşit nimeni să ia toate punctele, iar craiovenii practică un joc deschis bazat mult pe cartea atacului.

Victoria sau măcar punctul din deplasare se lasă încă aşteptate pentru Gaz Metan, dar medieşenii joacă totuşi bine pe teren propriu şi speră să continue seria jocurilor bune de acasă şi duminică, în meciul contra fotbaliştilor din Bănie. Pustai spune că medieşenii vor avea viaţă grea, contra unei echipe care acceptă jocul şi contează în atac pe mai mulţi jucători. "Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe cu jucători foarte buni, o echipă care a pus serioase probleme în meciurile din deplasare. Este o echipă care acceptă jocul şi care atacă într-un sistem cu 3,4, sau 5 jucători. Ne aşteaptă un joc greu, dar în opinia mea meciul va fi unul frumos, pe contre. Ei au tendinţa să joace în atac, noi de asemenea în meciurile de acasă am mers peste adversar, aşa că premisele sunt favorabile pentru un joc spectaculos cu multe goluri, având în vedere că pe teren propriu şi noi am practicat un fotbal de calitate. Sper ca la finalul meciului să avem câştig de cauză şi să continuăm seria meciurilor bune de pe teren propriu", a declarat tehnicianul Cristian Pustai. Tehnicianul medieşenilor are la dispoziţie tot lotul de jucători, mai puţin Dudiţă care a fost operat şi va lipsi circa 3 săptămâni şi Vidakovic, care nu s-a refăcut după o întindere în meciul cu Gloria Buzău.

20 de puncte l-ar mulţumi pe Pustai la finalul turului

În turul campionatului mai sunt de disputat şase etape, în care medieşenii vor întâlni pe teren propriu echipele Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Farul Constanţa, iar în deplasare pe FC Vaslui, Gloria Bistriţa şi CFR Cluj. Faptul că medieşenii n-au adus încă niciun punct de pe terenul adversarelor nu-l îngrijorează pe antrenorul Cristi Pustai, care spune că, pentru medieşeni, ar fi un lucru bun dacă ar termina turul de campionat cu 20 de puncte, ceea ce înseamnă trei victorii din următoarele şase partide, respectiv 9 puncte obţinute în meciurile pe care medieşenii le vor disputa pe teren propriu. "Încercăm să scoatem maxim cu ajutorul jucătorilor pe care-i avem. Nu avem un lot subţire, este atât cât ne putem permite. Echipa are un buget, a făcut nişte transferuri de o anumită sumă şi spre exemplu, putem spune că faţă de Rapid, diferenţa este foarte mare, diferenţă care, după părerea mea, în teren nu s-a văzut atât de mult. Acasă jucăm bine, n-am pierdut, sper să continuăm aşa şi în retur. Dacă terminăm turul de campionat cu 20 de puncte eu zic că este foarte bine", a declarat Cristi Pustai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.