Presedintele suparat pe echipa


Preşedintele Gazului, Corin Cindrea, este dezamăgit de eliminarea echipei sale din Cupa României, dar va merge în Giuleşti unde aşteaptă o minune.

Duminică, de la ora ora 19, Sibianulonline.ro transmite în direct, sistem LIVE TEXT, meciul dintre Rapid Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş.


Omul din fruntea clubului medieşean, Corin Emil Cindrea, spune că a rămas cu un gust amar după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României la fotbal.

Mediaşul rămâne fără gol marcat în deplasare de la revenirea în liga 1, bilanţul fiind mai mult decât ruşinos: Gazul a pierdut cinci din cele şase partide jucate pe terenurile adverse. „Nu am mers la meciul de la Galaţi, dar sunt dezamăgit că am pierdut calificarea. Nu mai vreau să vorbesc prea multe. Aştept să treacă meciul cu Rapidul. Voi merge probabil în Giuleşti ca să văd partida”, a spus, vineri, extrem de supărat, Cindrea.

Oficialul Gazului nu a mai vorbit nici de prima suplimentară promisă, fiind astfel foarte probabil ca ea să nici nu mai vină pentru a stimula fotbaliştii lui Cristi Pustai.

Ioan Rusu, membru în Consiliul de administraţie al Gazului, nu este însă afectat de eliminarea din Cupă şi crede că, pentru Gaz Metan, era prea greu să meargă pe două planuri. „Noi ne concentrăm pe campionat. Acela este important. Nu sunt surprins că am pierdut la Galaţi”, a spus Rusu. Directorul Transgaz crede că Mediaşul trebuie să depăşească blocajul deplasărilor cât mai rapid. „Cred că antrenorul nostru are dreptate. Dacă vom marca gol, vom aduce şi primele puncte. Ar fi frumos să fie la Rapid”, a spus Rusu. Acesta a confirmat că în Giuleşti se va juca pe prime normale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.