Analiză cu pixul roşu la Gaz Metan


Conducerea clubului Gaz Metan va analiza în cu uşile închise activitatea fiecărui jucător în cadrul unei întâlniri, în această săptămână. Numele jucătorilor disponibilizaţi va fi anunţat până la plecarea în vacanţă a lotului echipei.

Mult anunţata şedinţă de analiză a conducerii grupării medieşene va avea loc mai repede, din cauza înfrângerii suferită de Gaz Metan în ultimul minut al meciului cu CFR Cluj. Golul încasat în prelungiri la Cluj a turnat şi mai mult gaz pe focul supărării unei părţi a conducerii Mediaşului. Preşedintele Corin Emil Cindrea era extrem de supărat şi la o zi după meciul cu campioana din Gruia. Cindrea a anunţat că mai mult ca sigur analiza turului de campionat se va face în aceste zile. „Pentru început facem noi la nivel de conducere o analiză internă a tot ceea ce a însemnat acest tur de campionat. Ne vom întâlni în această săptămână cu siguranţă. Apoi vom discuta şi antrenorii şi nu numai în cadrul altei întâlniri” a declarat Cindrea. Încheierea acestui tur de campionat în genunchi ar putea să-i lase pe fotbaliştii medieşeni şi fără tradiţionalele prime de sărbători şi fără un banchet de final de an. „Nici nu ne-am mai gândit la aşa ceva. Nu ştiu dacă vom da prime sau facem banchet. Vom mai vedea după analiză” a mai declarat Cindrea. Fostul vicepreşedinte Ioan Rusu a fost mai împăciuitor. „Sărbătorile sunt sărbători. S-ar putea să dăm o primă, dar nu este nimic stabilit” a spus acesta.

Lista cu disponibilizaţi gata până în 10 decembrie

Pentru unii dintre jucătorii actuali din lotul Gazului vacanţa de iarnă ar putea să le aducă un cadou extrem de neplăcut. Preşedintele Corin Emil Cindrea a spus marţi că după discuţia şi cu antrenorii echipei, până la plecarea în vacanţa de iarnă preconizată pentru 10 decembrie se va decide la ce jucători se va renunţa. „În această perioadă se face analiza şi mai mult ca sigur până la plecarea în vacanţa de iarnă îi vom informa pe cei la care renunţăm de decizia luată. Cu siguranţă că vor fi făcute schimbări în lot” a mai spus Cindrea.

Posibil amical cu Alba Iulia

Preşedintele executiv al Mediaşului, Iosif Biro a declarat că Gaz Metan va juca cel mai probabil la finele aacestei săptămâni un meci de verificare în compania liderului seriei B din liga a II-a, Unirea Alba Iulia. „A rămas să discute antrenorul Cristi Pustai direct cu cei de la Alba detaliile şi să stabilească unde şi când va avea loc acest meci” a declarat Biro. După toate probabilităţile partida va avea loc sâmbătă dimineaţă. Biro spune că Mediaşul nu a mai primit nicio ofertă concretă de transfer în cazul lui Curtean. „Vorbe s-au tot auzit, dar la noi nu a mai veniti nimeni să facă o ofertă concretă pentru Alexandru Curtean. Eu cred că sunt şanse mari ca el să joace şi în retur pentru Gaz Metan.

Nocturnă din retur

Medieşenii vor disputa toate partidele de pe teren propriu în nocturnă în returul ce începe în primăvara anului viitor. Asta pentru că deja doi din cei patru stâlpi au fost instalaţi la stadionul Municipal, iar un al treilea va fi pus acolo până la finele acestui an, urmând ca ultimul să fie montat în primăvară. Oficialii medieşeni susţin că primul meci care se va disputa în nocturnă ar fi cel cu Dinamo Bucureşti, în etapa a II-a a returului. „Până la reluarea campionatului instalaţia de nocturnă va funcţiona şi vom evolua la lumina reflectoarelor în retur” a opinat preşedintele Corin Emil Cindrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.