Curtean ramane la Medias


Şefii de la Gaz Metan au declinat oferta Vasluiului şi spun că, până la reunirea lotului, Mediaşul nu mai negociază niciun trasfer în cazul lui Curtean.

Omul cel mai râvnit de echipele mari ale României în această iarnă, vedeta Mediaşului - mijlocaşul Alexandru Curtean, nu va prinde anul nou sub culorile altei echipe. Gaz Metan Mediaş a decis să refuze oferta de 800.000 de euro şi 20 la sută dintr-un viitor transfer, de la FC Vaslui şi a sistat deocamdată orice negociere pentru vânzarea fotbalistului dorit şi de Steaua.

„Nu am primit nicio ofertă tentantă sau măcar demnă de luat în seamă. Nu îl mai dăm nici la Vaslui pe Alex, chiar dacă cei de acolo au avansat o anumită sumă. Vă pot spune că Vasluiul nu a venit concret să discute cu noi. Oricum nu mai negociem cu nimeni deocamdată. Avem acum alte treburi de făcut la echipă” a spus fostul vicepreşedinte Ioan Rusu. Acesta spune că nici cu nemţii de la Herta Berlin nu se mai poartă deocamdată nicio discuţie. „Anul acesta nu mai vorbim cu nimeni. Să treacă sărbătorile şi dacă vine cineva cu o ofertă clară şi bună, că e vorba de echipă din România sau din altă ţară, atunci vom negocia. Deocamdată Curtean rămâne la Mediaş” a mai spus acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.