Jucătorii află în ianuarie cine rămâne pe din afară


Conducerea Gazului a primit un raport de la antrenorii echipei, dar deciziile finale vor fi luate numai în ianuarie. Mediaşul va renunţa totuşi la câţiva jucători.

Întrunită în fugă, conducerea Gazului a primit luni un raport al turului de campionat, destul de complex, în aproape 50 de pagini, din partea antrenorului Cristi Pustai şi a întregului staf tehnic. Membrii Consiliului de Administraţiei al echipei s-au ferit însă să tragă concluziile imediate şi s-a decis ca fiecare membru să studieze în linişte raportul, iar deciziile finale să fie luate la şedinţa din 6 ianuarie. „Am avut nişte discuţii. A fost o informare despre tot ceea ce a însemnat pentru noi acest tur de campionat. Din păcate, nu am avut prea mult timp să tragem concluziile şi mai mult ca sigur, dacă nu o să ne vedem săptămâna viitoare, o să luăm nişte decizii la prima şedinţă din luna ianuarie. La prima vedere, aşa, vă pot spune că am avut un parcurs mulţumitor, dar sub aşteptări”, a explicat fostul vicepreşedinte Ioan Rusu. Acesta confirmă însă că se va renunţa la câţiva jucători în această iarnă, pentru a le face loc altora, care vor veni să întărească echipa, dar deocamdată nu este nicio listă stabilită în acest sens.

Au bani

Chiar dacă este posibil să mai fie reduse cheltuielile la echipă, în retur, Mediaşul anunţă că criza financiară nu va afecta şi bugetul echipei. Mai mult, în ianuarie se va discuta de bugetul pe întreg anul 2009 şi acesta este cu mult mai mare decât pe anul în curs. „Ca să se liniştească toată lumea, vă spun că avem bani şi că nu ne vom retrage. Mediaşul va lupta să rămână în liga I şi cred că vom reuşi acest lucru. Sigur că această criză ne afectează şi pe noi şi ne-am dori ca, pe lângă actualii sponsori, să mai vină câţiva lângă echipă”, a mai spus Rusu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.