La un pas de despartire !


Mijlocaşul Alex Curtean (21 de ani) are şanse infime să rămînă la Mediaş, Vasluiul fiind gata să achite 800.000 de euro pentru jucător


"Avem doi jucători de 1 milion de euro, Curtean şi Zaharia", a declarat antrenorul Cristi Pustai. Iar Mediaşul e la un pas să ia banii pe primul dintre ei, Alexandru Curtean (21 de ani), un fotbalist pe care au mai pus ochii Herta Berlin, Steaua şi CFR.

Gigi Becali a anunţat că e gata să plătească 500.000 de euro pentru jucător, dar oferta a fost respinsă de Mediaş. Şefii Gazului au afirmat că aşteaptă o propunere mai consistentă, iar acesta nu a întîrziat. FC Vaslui este gata să plătească, susţin surse din cadrul clubului din Mediaş, 800.000 de euro plus 20 la sută dintr-un viitor transfer. Ieri, Ioan Rusu, unul dintre cei mai influenţi membri ai Consiliului Director de la Mediaş, a confirmat că Alex Curtean e vizat pentru un transfer. "Încă nu e nimic scris, iar noi vorbim numai pe oferte concrete. Vom analiza situaţia, iar după Sărbători vom vedea", a declarat Rusu, sugerînd astfel că se aşteaptă şi la alte oferte pentru jucător.

:
"Realizările şi execuţiile sale l-au propulsat în vizorul mai multor cluburi. Dacă va pleca, ne vom îndrepta atenţia spre un alt jucător tînăr"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan


7 goluri a marcat Curtean în tur, fiind golgeterul Mediaşului

1 milion de euro este suma solicitată de Gaz Metan Mediaş pentru Alex Curtean


"Sînt onorat"
Debutant în Liga 1 la startul acestui sezon, Alex Curtean a impresionat în tur. Din cele 7 goluri care l-au făcut golgeter al echipei, trei le-a marcat, senzaţional, în poarta Timişoarei. A punctat şi în ultima etapă, pe terenul campioanei, şut în diagonală pentru 1-1. "FC Vaslui e o echipă bună şi mă simt onorat că există interes pentru mine. Atît din partea lor, cît şi a altor echipe. La mine nu a ajuns nici o propunere, deci e devreme încă să vorbesc despre plecare", a declarat ieri jucătorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.