Lipsesc ofertele pentru Curtean


Deşi era în mare vogă la începutul turului de campionat, mijlocaşul Mediaşului, Alex Curtean, se vede în intersezon fără oferte. Cel puţin aşa spun oficialii Gazului.

Granzii campionatului, Steaua, Dinamo, Vaslui şi Poli Timişoara, îşi arătau interesul, la începutul turului, pentru mijlocaşul Alexandru Curtean, însă deocamdată nu există nicio ofertă concretă din partea lor. Preşedintele Gaz Metan, Corin Emil Cindrea, spune că Mediaşul nu a primit nicio ofertă concretă pentru Curtean şi că, deocamdată, el nu pleacă. „Nu am bătut palma cu nimeni, pentru că nu au venit ofertele pentru Alex, decât aşa, prin presă. Când o să fie vreuna, o să anunţăm pe toată lumea. Până atunci, Curtean rămâne la Mediaş, pentru că avem nevoie de el”, a explicat Cindrea.

Oficialul Gazului nu a vrut să dea detalii nici de vreo posibilă nouă ofertă de la Herta Berlin. „Nu am nimic de declarat. Repet. Curtean deocamdată nu pleacă”, a spus Cindrea.

Surse oficiale din cadrul clubului susţin însă că cei de la Herta Berlin au anunţat că vor veni cu o nouă ofertă pentru fotbalistul medieşean şi că, săptămâna viitoare, la Mediaş vor sosi câţiva reprezentanţi ai berlinezilor, pentru a ajunge la un acord concret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.