Falemi : Antrenoru vrea sa ma indeparteze de la echipa !


Nana Falemi susţine că antrenorul Mediaşului încearcă să-l îndepărteze de la club: "Cristi Pustai nu mă mai vrea la echipă, deşi conducerea mi-a apreciat evoluţia din tur.Jucatorul Nana Falemi este foarte apreciat de pubicul mediesean prin daruinta sa in joc !

3 comentarii:

  1. Nu este singurul pe care Pustai vrea sa-l indeparteze....

    RăspundețiȘtergere
  2. ma uit pe lista cu jucatori si ma crucesc nu-l vad pe prodan ,boaru care nu au alergat pe teren,nici cat vidakovici.semeghin si fenny care is f cunoscuti si buni,cit despre falemi pot sa spun ca este unul dintre cel mai bine pregatit jucator din punct de vedere intelectual si sportiv din liga,cap de lista ar trebui sa fie presedintele cindrea care este paralel cu sportul,cred ca eu ca simplu spectator am fost la mai multe meciuri ale echipei, decat el.oricum gasca se tzine unita pentru div b

    RăspundețiȘtergere
  3. ce pot aa spun despre conducerea noastra e ca sunt cei mai porsti oameni de pe planeta. toata lumea il vede pe falemi f bun insa cei de sus au alta parere.oricum o sasi gaseasca usor echipa nui probl. dar jucator ca falemi nu mai gasim noi, pakat,trist dar asta este..ar trebui sa facem un protest importva conducerii.o sa strig numai numele lui falemi pe stadion, oare se va sesiza careva?

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.