In probe la Lazio !

Mijlocaşul Sergiu Muth (17 ani) susţine în aceste zile probe de joc la formaţia italiană Lazio. "Este o şansă mare pentru el şi m-aş bucura să poată profita de ea. Este un băiat serios, talentat şi conştiincios, iar daca ar avea posibilitatea de a ramîne la Lazio ar fi ceva extraordinar pentru el", a afirmat preşedintele Corin Cindrea. Muth este internaţional de juniori sub 18 ani şi a fost împrumutat anul acesta la Corvinul Hunedoara.

"Să facă oferta"

Mijlocaşul Alex Curtean (21 de ani), care a ratat transferul la Hertha din cauza preţului cerut de Mediaş, 1,5 milioane de euro, are variantele Rapid şi "U" Craiova. "Personal, mă bucură interesul pentru jucător, însă aştept să facă ofertele", a declarat preşedintele Gazului, Corin Cindrea.

Falemi în China
Fundaşul central Nana Falemi (34 de ani) va părăsi Mediaşul, unde nu mai este dorit de antrenorul Cristian Pustai. "Aş fi rămas la Mediaş, dar dacă antrenorul nu mă vrea, nu am ce să fac. Am două variante, dintre care una din China", a declarat Falemi. Jucătorul a fost pus pe lista de transferuri în acestă iarnă, împreună cu alţi şapte jucători.

Profeţia lui Pustai
Antrenorul Cristi Pustai crede că gruparea medieşeană se poate salva de la retrogradare, dacă adună cel puţin 36 de puncte pînă la final. "Pentru a termina deasupra liniei, trebuie să ne pregătim foarte bine, dar să avem şi mai multă şansă decît în tur. Primele patru etape din retur pot fi hotărîtoare, avînd în vedere că ne deplasăm la Galaţi, iar acasa vom juca cu Dinamo şi Urziceni", a declarat Pustai. Mediaşul are 15 puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.