Remaniere remaniată

Gazul ar putea să îi ţină în lot pe Falemi, Crăciun şi Vidakovici, dar totul depinde de ce transferuri se vor reuşi în această iarnă.

Gaz Metan Mediaş ar putea să păstreze în lotul actual o parte dintre cei opt fotbalişti puşi la finele lui 2008 pe lista de transferuri. Preşedintele executiv al clubului, Iosif Biro, a declarat să totul depinde de ce jucători noi vor fi transferaţi în această iarnă. „Este posibil ca unii jucători să rămână şi în retur la echipă. O să discutăm în 7 ianuarie cu fiecare în parte şi vom vedea. Totul depinde de ce transferuri reuşim în această iarnă”, a spus Biro.

Surse din cadrul clubului susţin că printre cei vizaţi să rămână, cele mai mari şanse le au Crăciun, Falemi şi Vidakovici (foto).

Gazul va sta în cantonament la Mediaş până în 31 ianuarie, când va pleca într-un stagiu de pregătire de 12 zile în Antalya (Turcia). Gaziştii au programate până la plecare 3 amicaluri cu Unirea Alba Iulia şi CSM Rm. Vâlcea.

Veşti bune vin în schimb pentru suporterii Gazului, care ar putea beneficia, din februarie, de noua instalaţie de nocturnă a stadionului. Ultimii doi stâlpi de nocturnă vor fi montaţi în această lună. „Din februarie, teoretic, nocturna ar trebui să funcţioneze”, a mai spus Biro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.