Renegocieri

Deşi a dat asigurări că Mediaşul nu va resimţi criza financiară, preşedintele Corin Cindrea a declarat ieri că "în cel mai scurt timp va avea loc o renegociere a contractelor jucătorilor". "Aşteptăm să ne stabilim bugetul pe anul acesta, să elaborăm o strategie, după care vom discuta şi pe marginea contractelor", a afirmat Cindrea.
Schimbă sistemul
Antrenorul Cristian Pustai a decis să schimbe sistemul de joc din 4-4-2 în 4-3-2-1, intenţia sa fiind aceea de a betona defensiva. În tur, Mediaşul a jucat ofensiv şi a încasat cele mai mule goluri din campionat, 31. "Importante vor fi punctele, pentru că trebuie să evităm retrogradarea", a declarat Pustai.

5 absenţi
Din lotul care a urcat azi la Poiana Braşov, pentru primul cantonament al iernii, au lipsit Paina, Gego, Falemi, Ciukici şi Şomfălean. Primii doi s-au despărţit zilele trecute de Mediaş, Paina semnînd cu ACU Arad, iar Gego devenind liber de contract. Falemi urmează un program de recuperare la Bucureşti, dar e şi el pe picior de plecare de la Gaz Metan, în vreme ce Şomfălean a fost lăsat acasă, pentru a coordona echipa a doua.

"Va fi greu la Mediaş"
Fundaşul Florin Lazăr (29 de ani) crede că experienţa din tur va determina Mediaşul să abordeze cu mai puţine complexe meciurile contra granzilor. "Vor avea viaţă grea la Mediaş. Am arătat de altfel şi în tur că pe teren propriu sîntem redutabili, aşa că nu va fi nici o problemă că vin Steaua, Dinamo, Rapidul şi CFR. Vom începe cu un rezultat bun la Galaţi, apoi vom merge din elan pînă la finalul campionatului. Primele 5 etape sînt decisive", a declarat Lazăr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.