Vine Moutinho


Mijlocaşul portughez Hugo Moutinho (22 de ani), care face senzaţie la Drobeta Turnu Severin în liga secundă, este foarte aproape de un transfer la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul este vărul internaţionalului portughez Joao Moutinho şi a fost crescut de Sporting Lisabona. La Turnu Severin, Moutinho a fost folosit şi în partidele de futsal ale Drobetei!

2 comentarii:

  1. sper sa nu fie si el ca Eric ...ptr ca dain cate stiu eu si eric inainte a jucat fotbal in sala si nu prea aratatt multe in liga 1...sper sa nu fie asa si moutinho asta...HAII GAZZZUUU!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fratilor ,la Medias se joaca pe teren mare ,nu in sala! Daca alegem jucatorii "care sunt mai buni in sala",atunci "am pus-o"! Pacat,totusi,de Nana F.care a mai "aratat"bun-simt; ma mir cum de a ramas in lot unii ca Prodan C.,Markovic Z.(jucator de liga a III-a!!!),si altii.......ATENTIE! La Gazu' se trag sfori la greu!!!!!! Interese ...cu plata!!!!! Am auzit ca anumite persoane "sus-puse" si cu putere de decizie ,mult peste ce avem noi aici,au fost sesizate si se pare ca vor face verificari puternice...........Era si timpul...........Prea sunt tinuti unii "in brate" si "pusi la inaintare" pentru a fi scosi in evidenta si "vazuti",chiar daca nu au valoare.Oamenii din oras stiu, si nu degeaba vorbesc de tot felul de "favoritisme". ATENTIE SPORITA,VOR URMA DEZVALUIRI BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.