Vrea titular


Portarul Cosmin Vîtcă, adus joi de la Steaua, nu crede că Mediaşul e un pas înapoi în carieră. "Aici am şanse să joc. Cel mai mult îmi doresc să repet returul pe care l-am făcut cu Oţelul, care avea 9 puncte. Dacă atunci ne-am salvat, de ce nu ar fi la fel şi cu Mediaşul, ce are 15 puncte? Nu vor fi probleme de acomodare, pentru că am mai jucat cu Lazăr, Sabou şi alţi medieşeni", a declarat Vîtcă. (Cosmin Prişcă - Mediaş) "Transfer istoric" Medieşenii sînt încîntaţi că au reuşit să-l transfere pe Curtean la Timişoara, contra sumei de 1,19 milioane de euro. "Este cel mai important transfer din istoria clubului, ca sumă de bani. Mă bucur că e un jucător crescut şi format de clubul nostru, iar prin această înţelegere am şi demonstrat că avem jucători de valoare", a declarat Corin Cindrea, preşedintele Gazului. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

3 comentarii:

  1. vatca este cel mai bun fara doar si papote..il pierde pe stetca in poarta..se va bate cu fenny care inca e f bun...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un nou site pentru suporterii echipelor din provincie si capitala , fenomenul ULTRAs in Romania!! www.romanianultras.ro cel mai bun site al suporterilor , inregistrare gratuita , articole foarte bune. nu e reclama, am vazut si eu cu ochii mei!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un nou site pentru suporterii echipelor din provincie si capitala , fenomenul ULTRAs in Romania!! www.romanianultras.ro cel mai bun site al suporterilor , inregistrare gratuita , articole foarte bune. nu e reclama, am vazut si eu cu ochii mei!!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.