Alex Gego înapoi

Deşi a fost trecut pe lista de transferuri, atacantul Alex Gego (25 de ani) va fi păstrat la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul l-a convins în Antalya pe antrenorul Cristi Pustai că merită să facă parte din lotul Gazului. "Rămîn la Mediaş şi sper să ne salvăm de la retrogradare", a declarat jucătorul.
"Suferim"
După două înfrîngeri în Antalya, 0-1 cu Burgas şi tot 0-1 cu FC Seul, antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, este nemulţumit de compartimentul ofensiv. "Stăm destul de bine pe faza defensivă, dar încă suferim la finalizare. Oricum, mă interesează, în Antalya, să creştem calitatea jocului", a spus antrenorul. "Găsim noi o soluţie să dăm şi gol", a spus, pe de altă parte, atacantul Ciprian Prodan.

Pe cont propriu
Mijlocaşul Andrei Johannis, jucător care a evoluat în liga a treia germană, îşi plăteşte singur stagiul cu Mediaşul în Antalya. "El este pe cont propriu. A jucat în ligile inferioare din Germania, dar acum s-a întors acasă şi vrea să-şi continue cariera. Pînă acum a lăsat o impresie bună. Dacă îşi va rezolva situaţia cu actele de transfer din Germania, îl vom legitima", a declarat Pustai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.