Cosmin Vatca: Sosirea la Gaz metan Medias este un pas inainte Cosmin Vatca: Sosirea la Gaz metan Medias este un pas inainte


Portarul Cosmin Vâtcă a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că sosirea lui la formaţia din Mediaş este un pas înainte.
"Sosirea mea la Gaz metan Mediaş este un pas înainte, motivul este că am posibilitatea să joc. Despe meciul cu Oţelul ce pot să zic, am petrecut o perioadă frumoasă la Galaţi, dar, gata, s-a terminat. Acum sunt la Mediaş şi vreau să dau totul pentru echipă", a declarat portarul.

Vâtcă a fost întrebat apoi cum trebuie să joace formaţia din Mediaş, la Galaţi, pentru a obţine cel puţin un punct. El a precizat: "Gălăţenii joacă foarte bine pe contraatac. Formaţia noastră s-a pregătit foarte bine şi în cantonamentul din Antalya, Turcia, unde am fost. Nu cred că fotbaliştii de la Oţelul Galaţi ne pot surprinde cu ceva".

Meciul Oţelul Galaţi - Gaz metan Mediaş, din etapa a 18-a, prima a returului, va avea loc sâmbătă, 28 februarie, de la ora 15:00.

În prima etapă a campionatului, în partida disputată la Mediaş, scorul a fost egal, 2-2.

Gaz metan Mediaş a ajuns la o înţelegere cu Steaua Bucureşti pentru împrumutul lui Cosmin Vâtcă pe o perioada de şase luni, Între 2005 şi 2007, el a jucat pentru Oţelul Galaţi, iar apoi a fost transferat la Steaua Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.