Probleme cu Catovic. Kubala e OK

Oficialii echipei din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari au ceva probleme cu legitimarea bosniaco-suedezului Admir Catovic. Asta din cauza impresarului fotbalistului, care a ridicat o serie de obiecţii în privinţa clauzelor din contract. În schimb, situaţia celuilalt jucător dorit de antrenorul Cristi Pustai, slovacul Michal Kubala, este OK, cel mai probabil astăzi urmând să fie semnat contractul. "În ceea ce-l priveşte pe Kubala, ne-am înţeles atât cu jucătorul, cât şi cu impresarul său. Luni (n.a. astăzi) sunt şanse să semnăm deja contractul. Mai aşteptăm doar "Cartea Verde", pentru a-l putea folosi pe fotbalist în campionat. Cu Catovic sunt ceva probleme. Cu jucătorul ne-am înţeles, dar impresarul acestuia are câteva obiecţii privind clauzele din contract. Sper să îl "rezolvăm" şi pe el", a afirmat unul din oficialii echipei medieşene.
Cei doi jucători au fost testaţi de către antrenorul Cristi Pustai atât în partidele din cantonamentul din Belek, Turcia, cât şi în meciurile de verificare de săptămâna trecută, câştigate cu 3-1 în faţa celor de la Universitatea Cluj, în care Kubala a marcat un gol, şi cu 1-0, la Bistriţa.
Admir Catovic s-a născut pe 5 septembrie 1987, în localitatea Gacko din Bosnia-Herţegovina. El s-a mutat cu familia în Suedia, evoluând până în prezent în tricoul echipelor AIK Solna (2005/2006) şi Vasby United (2006-2008), ultima din Liga Superettan, cel de-al doilea eşalon din Suedia.
Michal Kubala este născut pe 6 decembrie 1980, în Slovacia. El a început fotbalul la Slovan Bratislava, iar în 2008 a evoluat pentru Ljungskile SK, în cea de-a doua divizie din Suedia. Catovic susţine că a jucat, cu Slovan, în Liga Campionilor, contra Stelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.