CCA l-a suspendat pe Lajos până la sfârșitul campionatului!


Arbitrul partidei Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1, Tiberiu Lajos, a fost oprit de la delegări până la finalul campionatului, conform declaraţiilor făcute la sport.ro de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin.

"Tiberiu Lajos, arbitrul întâlnirii de la Mediaş, a fost oprit de la delegări până la finalul campionatului. În plus, raporul de joc va fi trimis la Comisia de Disciplină",
a spus şeful CCA.

Arbitrul Tiberiu Lajos a condus la centru partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, fiind acuzat că i-a favorizat pe oaspeţi în trei rânduri: - În minutul 20, Moţi a intervenit, prin alunecare, şi a respins cu mâna balonul, care se îndrepta spre poarta goală, iar Tiberiu Lajos a acordat corner. - În minutul 35, Izvoranu a scăpat singur spre poartă, arbitrul a fluierat ofsaid, la semnalizarea unuia dintre tuşieri, dar jucătorul echipei Dinamo a continuat faza şi a înscris, fără ca Lajos să-i arate cartonaşul galben. În acel moment, Izvoranu mai avea un cartonaş, iar măsura disciplinară ar fi dus la eliminarea fotbalistului. - În minutul 85, Papa Malik a intervenit dur asupra lui Cristian Todea, deşi avea un cartonaş galben, jucătorii de la Mediaş solicitând eliminarea lui Malik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.