Cindrea si Biro , in culmea fericirii

La fel ca şi după meciul cu Dinamo, oficialii Gazului metan s–au arătat încântaţi de evoluţia jucătorilor lui Cristi Pustai.

”Sunt mulţumit de acest rezultat. Avem mare nevoie de puncte, iar un egal pe terenul Timişoarei înseamnă ceva. A fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe au fost mai preocupate să joace fotbal. Nu am mers la Timişoara să ne baricadăm în apărare, să facem anti-joc. Consider că este un rezultat echitabil. Oricare dintre echipe ar fi putut câştiga, cu un plus pentru gazde, dar e mai bine că s-a terminat aşa, 0-0. Acest punct s-ar putea să facă diferenţa, la final, când se trage linie. Am demonstrat, şi de data aceasta, că ne putem lupta de la egal la egal cu echipele mari din campionat, că nu merităm să fim acolo, jos, la retrogradare", a afirmat, la finalul întâlnirii de sâmbătă seara, preşedintele Consiliului Director al Gazului metan, Corin Cindrea, completând că cel mai mare plus pentru "alb-negrii" constă în faptul că au fost rezolvate problemele în defensivă. "În tur, am primit multe goluri în urma unor gafe copilăreşti. Acum, defensiva noastră are mult mai multă maturitate, nu mai e păcălită aşa, cu una, cu două", a mai spus Cindrea.
"Nemulţumitului i se ia darul"
Şi preşedintele executiv al clubului medieşean, Iosif Biro, prezent în tribunele arenei "Dan Păltinişanu", alături de Cindrea, era la fel de bucuros, la finalul întâlnirii. "Chiar dacă mi-aş fi dorit mai mult o victorie, sunt foarte mulţumit şi de acest rezultat. Nemulţumitului i se ia darul, nu? Timişorenii şi-au creat mai multe ocazii de gol decât noi, dar noi am stat bine în apărare. Acest egal e un rezultat dătător de speranţe. Ce bună ar fi acum o victorie cu Urziceniul!", a afirmat Biro.sursa:www.tribuna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.