Doi din suporterii dinamovisti loviti de propriile lor fumigene

"Cu evoluţii din astea ne salvăm"
Ioan Rusu, directorul general al Transgaz SA, unul dintre sponsorii principali ai Gazului metan, era şi bucuros, dar şi mâhnit, după meciul cu Dinamo. "Îmi doresc ca, şi în următoarele meciuri, echipa să aibă evoluţii la fel de bune ca şi cea din această partidă. M-a încântat jocul băieţilor noştri. Sunt convins că, dacă vom repeta acest joc şi cu alte ocazii, vom scăpa de la retrogradare. Atmosfera în lot este una bună, chiar dacă situaţia echipei nu e una strălucită. Dacă am fi avut şi cu Oţelul aceiaşi dăruire ca în meciul cu Dinamo, sunt de părere că rezultatul ar fi fost cu totul altfel, am fi luat cel puţin un punct. Îi felicit pe băieţi pentru modul în care s-au pregătit şi au abordat partida cu Dinamo", a afirmat Rusu. Acesta s-a arătat dezamăgit de maniera de arbitraj a centralului Tiberiu Lajos, dar n-a dorit să facă alte comentarii în acest sens.
I-a explodat fumigena în faţă
Doi dintre suporterii lui Dinamo au avut nevoie de îngrijiri medicale, pe perioada primei reprize. Aceştia au ajuns în ambulanţa aflată pe pista arenei medieşene, unul chiar transportat în cârcă de un steward, după ce a leşinat. Cel de-al doilea s-a prezentat cu gura plină de sânge după ce i-a explodat în plină figură o fumigenă. După câteva minute în care au primit îngrijiri, cei doi fani ai câinilor au revenit în sectorul rezervat galeriei dinamoviste, de unde au urmărit restul jocului.

Nocturna, gata doar la finele lunii aprilie
Ioan Rusu, managerul negeral al Transgaz SA, proprietarul stadionului pe care-şi dispută Gazul metan meciurile de pe teren propriu, a mărturisit că nici meciul cu Unirea Urziceni, de peste două săptămâni, nu se va disputa la lumina reflectoarelor. "Stâlpii sunt "în picioare", dar în prezent se efectuează lucrări pentru a realiza conexiunile între panoul de comandă şi cei patru piloni", a spus Rusu, completând că, cel mai probabil, abia la finele lunii aprilie Gazul metan va juca primul meci de pe teren propriu în nocturnă.

Spectatori... fără bilet
Numărul locurilor de pe arena medieşeană a fost prea mic, în comparaţie cu cel al celor care au dorit să urmărească liderul Dinamo pe viu. În aceste condiţii, câteva zeci de suporteri s-au căţărat pe clădirile din imediata vecinătate a stadionului, precum şi pe dealurile din împrejurimi, de unde au văzut meciul fără a mai avea nevoie de bilet. Preţul unui tichet la meciul Gaz metan - Dinamo a fost de 15 lei, dar "la negru" acesta a ajuns şi la 100 de lei.

Tîlvan a venit să-şi vadă fosta echipă
Printre spectatorii de la oficială s-a numărat şi fostul jucător al lui Dinamo, sibianul Ovidiu Tîlvan. Trimis la echipa a doua a Cisnădiei, fotbalistul şi-a făcut timp pentru a da o fugă până la Mediaş, pentru a se reîntâlni cu câţiva dintre foştii săi colegi de la gruparea din Ştefan cel Mare. Altfel, Tîlvan a mărturisit că a depus memoriu, după ce a fost înlăturat de la prima echipă a Cisnădiei, şi că aşteaptă soluţionarea acestuia.

Falemi, spectator de lux
Fundaşul central Nana Falemi, trimis la echipa a doua a clubului, din Liga a IV-a "Poliflex", de către antrenorul Cristi Pustai, a urmărit meciul cu Dinamo din picioare, alături de brazilianul Eric, neinclus în lot pentru acest meci. "Am primit o invitaţie de la organizatorul de competiţii, Ioan Aloman, că altfel n-aş fi putut intra, pentru că n-am reuşit să-mi iau bilet", a afirmat internaţionalul camerunez. Fanii l-au reperat repede şi, în câteva rânduri, i-au scandat numele. sursa:www.tribuna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.