S-a aprins Gazul


Mediaşul a ajuns la patru puncte de un loc neretrogradabil. „Sunt un antrenor fericit“, a declarat Cristi Pustai după egalul cu Timişoara.

Formaţia lui Pustai este probabil printre puţinele echipe din Liga I care se vor putea lăuda la finalul sezonului că au adunat patru puncte din duelurile cu Poli Timişoara. Punctul obţinut sâmbătă pe Bega a destins atmosfera la formaţia ardeleană. „Sunt un antrenor fericit, am câştigat un punct în deplasare, dar îmi pare rău că l-am obţinut aici, pentru că Poli Timişoara este o echipă din zona noastră şi mi-aş dori să câştige campionatul. Aş fi preferat să batem acasă pe Farul în tur şi să fi pierdut meciurile cu Dinamo şi cu Poli“, a spus după meci Cristi Pustai.

Şefii echipei sunt decişi să le dea jucătorilor o primă mai mare de 350 de euro, cu cât ar fi trebuit să fie răsplătit un punct. „A fost un meci deschis oricărui rezultat. Şi noi puteam învinge, dar şi Poli a avut ocazii de gol. Puteam să şi marcăm, dacă era puţin mai multă atenţie la finalizare, dar până la urmă am scos un punct la Timişoara, şi asta ne mulţumeşte. Ne gândim să plătim acest egal cu un bonus în plus“, a declarat preşedintele Corin Cindrea.

Şi jucătorii se gândesc deja la salvarea de la retrogradare. „Am avut un meci foarte greu, ne aşteptam la asta, dar am încercat tot posibilul să scoatem cât mai mult. Încercăm să ne salvăm, fiecare punct contează. Acum sunt la Gaz Metan, voi da totul pentru Mediaş până la vară, când voi vedea dacă voi mai rămâne sau nu“, a opinat Vâtcă, portar împrumutat de la Steaua.

Pârvulescu: „Nu sunt noul Curtean“

Revelaţia medieşenilor, puştiul Paul Pârvulescu, a spus că Mediaşul a meritat un punct pe Bega. „Cred că l-am meritat cu prisosință. Dacă vom continua la fel, cu ambiţia şi dăruirea pe care le-am avut cu Timişoara şi cu Dinamo, cu siguranţă ne salvăm. Eu sunt Paul Pârvulescu, nu sunt noul Curtean“, a spus mijlocaşul.

2 puncte a adunat Mediaşul în deplasările din acest sezon de Liga I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.