Vis implinit in Zodia Pisicii !


Pîrvulescu a înscris în poarta lui Dinamo la primul său meci ca titular în Liga I. "Visam să-i dau gol lui Lobonţ", a spus tînărul mijlocaş.
Mediaşul fabrică de bijuterii pe bandă rulantă. La scurt timp după plecarea lui Curtean la Timişoara, Cristi Pustai a propus o nouă constantă în angrenajul echipei sale: mijlocaşul Paul Pîrvulescu (20 de ani). Fiul fostului asistent din Liga 1, Paul, a marcat în poarta lui Dinamo, la primul său meci ca titular în Liga I. "Visul meu era să-i dau gol lui Lobonţ, iar acum mi s-a împlinit. Am jucat mai bine decît Dinamo şi puteam obţine chiar trei puncte", a spus Pîrvulescu, un specialist al golurilor decisive.

Tînărul jucător şi-a adus aminte şi de o reuşită importantă în liga a II-a, în sezonul în care Mediaşul a promovat. "Jucam cu FC Bihor. Ne apropiam de finalul meciului, nu a marcat nici o echipă, iar în ultimele minute am dat golul unei victorii care ne-a adus foarte aproape de promovare. Îmi plac mie golurile decisive", a mai spus Paul.

Un refuz răspicat arbitrajului
Eugen Pîrvulescu a povestit că fiul său nici nu a vrut să audă de o carieră în arbitraj. "Nu are înclinaţie şi nici nu cred că va mai urma această cale. L-am mai dus şi la unele meciuri pe care le-am arbitrat, însă preferă să joace fotbal. La meciul cu Dinamo, am stat cu soţia în tribună şi am avut emoţii foarte mari. După ce a marcat Paul nici nu mai ştiu cîte mesaje de felicitare am primit, pentru că a sunat non-stop telefonul. Sîntem doi părinţi fericiţi", a mărturisit Pîrvulescu senior, fost asistent în corpul de elită.


"Îi văd un viitor strălucit. Dacă va pune pe el şi puţină masă musculară va ajunge un fotbalist de bandă foarte bun, mai ales că are viteză, îndemînare şi e inteligent"
Iosif Biro, primul antrenor al lui Pîrvulescu

"Partea fizică şi-a îmbunătăţit-o cu şedinţe de pregătire suplimentare. Este un băiat serios, muncitor, care şi-a aşteptat rîndul în echipă, iar acum a început să confirme"
Eugen Pîrvulescu


1 milion de euro ar cere medieşenii pentru un transfer al lui Pîrvulescu, în ţară sau în străinătate.


Continuă contrele
Iritat, după ce dinamoviştii i-au acuzat pe medieşeni că au deteriorat intenţionat terenul, udîndu-l pe centru, preşedintele executiv, Iosif Biro, a reacţionat ieri. "Este absurd ce zice Dinamo. În noaptea dinaintea jocului a plouat torenţial, la fel şi în zilele precedente. Noi nu folosim altfel de metode decît cele regulamentare pentru a cîştiga un meci! Şi noi avem jucători tehnici şi de viteză, care au fost dezavantajaţi de starea gazonului", a declarat Biro.


Revoltat
Mijlocaşul Cristian Todea a sărit şi el la arbitrul Lajos. "Am rămas fără cuvinte cînd m-am ridicat de jos şi am văzut că dă numai minge de arbitru. A fost cireaşa de pe tort. Am luat în minutul doi un galben pentru un atac în care am atins mingea, de îmi era şi frică să mai fac vreo alunecare ca să nu mă elimine. Papa Malik a venit cu talpa sus, trebuia eliminat imediat! Se dădea fault şi în liga a patra. Punctele care ne-au fost luate nu mai vin înapoi", a declarat "Dulăul".sursa:www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.