Cortina Rece

Mediaşul a jucat încîntător în prima repriză, dar n-a ştiut să gestioneze finalul jocului


Gazul face spectacol, însă scena e amplasată prost, în zona retrogradării.Ieri, gazdele au atacat vijelios partitura lui Pustai. Sclipirile de geniu n-au apărut nici de la Tănase, nici de la Tameş, virtuozii Piteştiului. Mediaşul a punctat imediat după ocazia lui Lăcustă, "cap" pe lîngă din 8 metri! Grillo a şarjat pe dreapta, a centrat la colţul lung, de unde Boaru a retrimis în faţa porţii pentru o simpă formalitate a lui Bud (13). 1-0, iar Gaz Metan controla total jocul. Cinci minute mai tîrziu, acelaşi Bud a pivotat pe lîngă Lăcustă şi l-a lansat din cădere pe Sabou. Mijlocaşul care poate dribla şi pe o monedă de 50 de bani a catapultat mingea sub transversală (18).

Reacţia Argeşului a fost înăbuşită de Vîtcă, providenţial în faţa lui Năstăsie (34). Portarul a atenuat şi şutul lui Tănase (46), iar Nohai a respins de pe linia porţii. Goalkeeperul împrumutat de la Steaua a avut şi noroc în momentul în care l-a părăsit inspiraţia. Hoban a fost de data aceasta cel care a salvat de pe linia porţii reluarea lui Năstăsie, după o ieşire greşită a lui Vîtcă (62). Tameş nu l-a mai iertat, cu o reluare vicleană din unghi (68), iar Voiculeţ a făcut un incredibil 2-2 din centrarea lui Năstăsie (78). Atacantul introdus la pauză putea să dea lovitura pe final cînd, singur cu Vîtcă, a tras slab pe lîngă (89).


"În primele 20 de minute am luat două goluri şi două galbene. Dacă m-aţi fi întrebat la pauză, aş fi fost mulţumit cu un egal. Dar a doua parte a fost la discreţia noastră"
IONUŢ BADEA, antrenor FC Argeş

"Nu susţin că 2-0 e un scor periculos. Dimpotrivă, e un scor bun. Din păcate, la noi s-a simţit oboseala, Argeşul a avut o zi în plus de odinhă"
CRISTIAN PUSTAI, antrenor Gaz Metan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.