8 absenţe importante la Gaz Metan, pentru meciul cu FC Vaslui

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, joi, că echipa sa va avea un meci foarte greu cu FC Vaslui, din cauza numeroaselor absenţe din lot.
Gaz Metan a avut 6 absenţi la meciul de la Craiova, Kubala, Todea, Markovic, Pârvulescu, Semeghin şi Rafael, iar dintre aceştia doar primul va fi, cu siguranţă, apt de joc. După meciul de miercuri, pe lista jucătorilor cu probleme s-au adăugat Hoban (contractură musculară), Lazăr (are nasul spart) şi Zaharia, care va fi suspendat.

Cât priveşte atmosfera din echipă după înfrângerea de la Craiova, tehnicianul a comentat, conform NewsIn:

"În Liga I nu e timp de bucurii sau tristeţe. Trebuie să ne adunăm repede, pentru că vin alte meciuri. Iar cel cu Vasluiul, de sâmbătă, va fi extrem de greu. În primul rând, trebuie să vedem câţi jucători valizi vom avea pentru acest joc".

Un comentariu:

  1. Povesti! Asta este o strategie "ieftina", care nu tine la moldoveni.Pustai, stai linistit ca declaratiile tale sunt cusute cu ata alba si nu se vor relaxa vasluienii. Mai bine puneti oamenii apti la munca(atata cat pot si ei, saracii!)si bazeaza-te pe ceea ce crezi TU ca poti, nu pe "mila" adversarului, caci nu ne va ierta! Nu te mai tot fofili si nu te mai tot plange, ci mobilizeaza cum trebuie oamenii in teren.
    FORZZA GAZU'!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.