Corin Cindrea: Ni s-a promis arbitraj corect si am fost furati ca in codru

Preşedintele Mediaşului îl acuză pe Deaconu că nu a dat un penalty clar Gazului la 1-0 pentru Iaşi. Cindrea spune că nu mai acceptă ca CCA-ul să îşi bată joc de medieşeni şi vrea neapărat arbitrii străini.
Corin Emil Cindrea a răbufnit la finele meciului pierdut de Gaz metan cu 2-0 la Iaşi. Preşdintele gaziştilor îl acuză pe arbitrul Alexandru Deaconu de faptul că a închis ochii la un fault clar în careu asupra lui Eric de Oliveira.

"A fost secerare acolo. Un faul mai clar nici că se putea vedea. Numai arbitrii aceştia din România cu Deaconu în frunte nu au văzut penalty-ul. Ni s-a promis arbitraj corect şi am fost furaţi ca în codru. Nu se poate aşa ceva! Este bătaie de joc", a spus Cindrea.

Acesta a mai adăugat că dacă Mediaşul nu primeşte arbitrii străini şi nu orice arbitrii înseamnă că Comisia Centrală a Arbitrilor are intenţii necurate. "Dacă CCA-ul nu ne dă nici cu Bistriţa arbitrii străini, atunci e clar că Mediaşul nu e dorit în liga 1. Nu cerem decât să fim lăsaţi să ne apărăm corect şansele. Sper că nu vor fi aduşi arbitrii din Ungaria, pe acolo pe unde unii oameni implicaţi la echipe din România, au prieteni bine puşi", a mai spus Cindrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.