GAZ METAN 1 - 2 FC VASLUI

Jucatorii antrenati de profesorul Cristi Pustai au pierdut astazi pe teren propriu cu scorul de 1-2 contra echipei FC VASLUI ! Meciul nu a fost transmis la TV iar pe gazon cei 3 arbitrii care au facut foarte multe greseli impotriva echipei ''gaziste'' !

Cristian Pustai, antrenorul Gazului a comentat pentru prima oară în acest sezon arbitrajul, aproape cu lacrimi de neputinţă în ochi pentru că acţiunile băieţilor lui s-au oprit toate cu faulturi în atac.

Cristi Pustai:Mi-este foarte greu să mai intru intr-un vestiar în care jucătorilor trebuie să le tot spun, haideţi să mergem înainte, lăsaţi şi jucaţi, haideţi să nu băgăm arbitrajul în seamă. Jucăm împotriva miliardarilor, ministerelor, guvernelor. Mergem înapoi in liga a II-a dar se pierde o muncă de doi ani. Noroc că am dat gol de la 25 de metri, ca nu am mai putut intra în careu. Mă mir că astăzi nu am luat cartonaş roşu. Suntem o echipă mică, un oraş mic..dar ne luptăm până la capăt. Imi felicit jucătorii” a declarat Cristi Pustai la finalul meciului”

LA MECI AU PARTICIPAT SI CATIVA SUPORTERI AI ECHIPEI FC BRASOV CARE AU CANTAT PE TOT PARCURSU MECIULUI IMPREUNA CU GALERIA ! STIIND FAPTUL CA INTRE SUPORTERII MEDIESENI SI CEI BRASOVENI ESTE O RELATIE DE PRIETENIE DE PESTE 10 ANI !Un comentariu:

  1. SUNTEM SLABI,SI GATA! DEGEABA TOT O TRANTIM :BA CA ARBITRJUL NE-A FOST OSTIL; BA CA NE LIPSESC 8 TITULARI(MINCIUNI!); BA CA SUNTEM ECHIPA DINTR-UN ORAS MIC; BA CA.....D-LE PUSTAI, RECUNOASTE CA NU MERGE ECHIPA, SI ASTA DIN CAUZA UNOR PSEUDOFOTBALISTI PE CARE II AGREEZI DOAR D-TA, FARA A AVEA VALOARE REALA(FOTBALISTI DE MANA A III-A ADUSI DIN STRAINATATE). PACAT CA VOM SUFERI TOT NOI, SUPORTERII, FIINDCA PE "MERCENARII" ASTIA DE LA NOI PREA PUTIN II INTERESEAZA DE CLUBUL NOSTRU; NU ESTE GAZU' ,ESTE ALTA ECHIPA, BINEINTELES CA DE LIGA INFERIOARA. ASTA ESTE...........

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.