Spre liga II


Echipa lui Bergodi a triumfat la Iaşi în faţa celei mai importante contracandidate la salvarea de la retrogradare.

Partida "de foc" de pe "Emil Alexandrescu" a debutat tare, cu câte o ocazie mare de fiecare parte în primele 10 minute. Ardelenii lui Pustai au făcut risipă de efort în prima parte a jocului şi au reuşit să-şi treacă în cont mai multe ocazii decât gazdele însă, echipa care a deschis scorul a fost până la urmă a fost Poli, Petar Jovanovic marcând după o centrare excelentă de la Viveiros, jucător foarte activ în flancul drept al ofensivei pregătite de Cristiano Bergodi. Până la finalul primei jumătăţi, partida a rămas deschisă şi destul de spectaculoasă pentru miza enormă pusă pe masă, ieşenii nefăcând pasul înapoi după gol şi ieşind la joc în continuare.

A doua repriză a văzut însă Mediaşul atacând aproape în continuu, în timp ce arma preferată a Iaşiului a fost contraatacul. Ritmul jocului nu a mai fost atât de alert ca în prima jumătate, nici ocaziile nemaiapărând atât de des. Elevii lui Pustai nu au reuşit să găsească drumul spre poarta lui Brăneţ, Poli profitând din plin de spaţiile din apărarea ardeleană şi reuşind să majoreze scorul cu 8 minute înainte de final şi închizând astfel un meci la capătul căruia adversarii lor au intrat cu un pas şi jumătate în Liga a II-a.

Horoba acuză arbitrajul Preşedintele grupării Gaz Metan Mediaş consideră că echipa sa a fost privată de un penalty, iar rezultatul partidei a fost astfel viciat. "Ceea ce a făcut Deaconu astăzi este incalificabil. Dar este vorba de un tandem observator-arbitru, aşa că, mai mult ca sigur, nu se va întâmpla nimic. Am avut un penalty clar în minutul 55, care a influenţat decisiv rezultatul meciului. Nu degeaba am ţipat noi după arbitri străini", a declarat la finalul partidei Ioan Horoba.

"Suntem doar 51 la sută salvaţi la ora actuală. Aţi văzut ce am păţit după victoria cu Dinamo. Dar o sa-mi ţin jucătorii în lanţuri ca să nu se mai repete", Cristiano Bergodi, antrenor Poli Iaşi

"Am ratat şi din 5 metri şi din 10 metri şi cu poarta goală, în toate felurile posibile. Asta este, am pierdut. Şansele noastre de salvare de la retrogradare se leagă de cazul FC Argeş", Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş

Un comentariu:

  1. Markovici este un fricos care"latra"ca un bezmetic! La primul gol, in loc sa atace adversarul, se intoarce cu spatele la centrarea adversarului, ca nu cumva sa-i loveasca moaca,minge trimisa in poarta lui Vatca cu un "lat"frumos. Golul doi, a plecat tot de langa "celebrul" Markovici(cand alearga,zici ca se misca cu frana de mana trasa!),care l-a "ratat"(ca de multe alte ori,binenteles si in alte meciuri) pe Cristea, acesta pasand decisiv pentru 2-0! Pacat de Florin..... FORZZA GAZUL!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.