Universitatea Craiova 2 - 0 GAZ METAN MEDIAS


Gaz Metan nu a mai continuat şirul surprizelor plăcute şi s-a împotmolit la Craiova, deşi a jucat fotbal. Golurile au fost marcate de Florin Costea ‘38, Dina ‘69

Florin Costea de la Universitatea a avut şansa să deschidă scorul din primul minut, dar a trimis puţin pe lângă poartă. Meciul a curs mai mult spre poarta lui Vâtcă, pentru că asalturile medieşenilor s-au oprit la 30 de metri de poarta lui Silviu Lung jr.

Minutul 16 a consemnat cea mai mare ocazie a reprizei, când Florin Costea nu a profitat de singura greşeală a lui Vâtcă şi a trimis pe lângă poarta goală din centrarea lui Dănănae.

Medieşenii au avut şi ei şansa să deschidă scorul, dar lovitura liberă executată de Eric a fost ratată de Buzean, care a trimis pe lângă poartă din câţiva metri.

A urmat deschiderea scorului, când la o lovitură liberă executată de Wobay, mingea trecut pe la Găman şi Florin Costea a deschis scorul din doi metri cu o lovitură de cap. În final Craiova marcat încă odată prin dina, cel care l-a înlocuit pe Costea, autorul primului gol, iar Gaz Metan a arătat că poate juca în Liga I.

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan:

“Aşa cum mă aşteptam, a fost un meci frumos, între două echipe care joacă fotbal. Noi am venit să jucăm, dar după primul gol ne-am tăiat şi cred că scorul putea fi mai mare. Primim cu demnitate acest eşec şi urez Universităţii să rămână în Liga I, ar fi păcat să retrogradeze o asemenea echipă. Eu sper în continuare să facem punctele necesare pentru a rămâne şi la anul în prima divizie”, a spus Pustai, adăugând că “am fost un fan al marii echipe a Craiovei, ştiu şi imnul oficial, iar stadionul îl consider cel mai frumos din ţară”.

Un comentariu:

  1. HALOOOOO! D-LE PUSTAI, CRAIOVA ARE 50 DE PUNCTE, NU AU CUM SA PICE; NOI S-AR PUTEA SA PICAM! MAI LASA TEXTELE ASTEA DE CURTOAZIE CA NE "RUPEM" AZI-MAINE! CHIAR NU AVEAI PE CINE SA BAGI IN LOCUL LUI ZAHARIA ALA, CA ESTE ASEMENI LUI MARCOVICI( BINE CA NU A JUCAT CA NE MAI SI FACEAM DE RUSINE CU COMPORTAMENTUL LUI DE CARAGHIOS)? NUMAI NEPOTISME SI SIMPATII LA NOI. SI MAI DECLARAI CA ZAHA ESTE DE 1 MIL.EURO, ORI BAIATUL ASTA ESTE SLABUT TARE, SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT. REGULA DE AUR: NU AI MIJLOC, NU AI ECHIPA! ASTA S-A INTAMPLAT SI LA CRAIOVA, SI ASA VOM PATI MEREU DACA NU PUI PE CINE TREBUIE IN ECHIPA IN ZONA MEDIANA, CARE ESTE" PISTONUL ECHIPEI", DOM' PROFESOR.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.