FC Arges retrogradata! Revine Gaz Metan in Liga I? "Joi, 100% Argesul va pica in B!"

Formatia FC Arges va fi retrogradata, in proportie de 99,99 la suta, in urma scandalului de coruptie in care este implicat patronul echipei, Cornel Penescu, si mai multi arbitri. ► Andrei Penescu: "Cum sa ne retrogradeze? Nu negociem cu nimeni, nu vindem clubul"

"JOI, 100% FC ARGES VA RETROGRADA!"

Ioan Horoba, presedintele lui Gaz Metan, a explicat pentru www.sport.ro aceasta situatie a clubului FC Arges si care sunt sansele "Gazului" sa revina in Liga I:

"Ce a aparut astazi e o minciuna, dar joi cand o sa judece comisia acest caz, sunt sanse de 100% ca FC Arges sa retrogradeze, pentru ca rechizitoriul a plecat catre FRF si LPF.

"Cercetarea penala s-a incheiat si urmeaza ca pe baza rechizitoriului sa se analizeze si sa se ia o decizie.

"E clar ca nimeni nu va avea curajul, daca se va constata ca au fost tentative de corupere a unor partide, in speta a lui FC Arges, nimeni nu-si permite sa nu aplice regulamentul, pentru ca atunci se descalifica. Si eu mizez pe acest fapt.", a spus Horoba pentru www.sport.ro

Dragomir anunta ca nu trebuie dat de pe acum un raspuns in acest caz, mai ales ca inca nu s-a judecat.

"E o tampenie sa spui ca Argesul va fi retrogradata pentru ca nici macar nu s-a judecat cazul", a declarat Mitica Dragomir pentru ProSport

"CUM SA NE RETROGRADEZE? NU VINDEM CLUBUL"

Andrei Penescu spune pentru www.sport.ro ca nu va retrograda niico echipa si ca nu a negociat cu nimeni pentru vanzarea Argesului. Vasile Turcu a dezvaluit luni ca este va merge la Arges in cazul in care Borcea decide sa plece de la Dinamo!

"Cum sa ne retrogradeze?... Nu ne retrogradeaza nimeni! Daca peste o luna, doua, tata e declarat nevinovat, cine ne da sezonul asta inapoi?!”, a declarat fiul lui Cornel Penescu, Andrei Penescu pentru www.sport.ro.

"Nu am negociat cu nimeni si nici nu ne intereseaza sa vindem clubul. FC Arges ramane al familiei Penescu. Cristi Tanase nu pleaca sub nici o forma la o echipa din tara, avem oferte concrete pentru el de la echipe din Germania si Italia”, mai spune Andrei Penescu!

Gaz Metan Medias ar urma sa revina in primul esalon, au declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, surse din cadrul LPF.

"FC Arges va fi retrogradata in proportie de 99,99 la suta pentru scandalul in care este implicat patronul, dar si mai multi arbitri. A fost o propunere, la un moment dat, sa inceapa campionatul cu FC Arges in Liga I si sa luam o decizie dupa ce instanta va da un verdict final in acest caz, insa daca sentinta se da peste doua luni ce facem? Retrogradam atunci FC Arges si aducem Gazul din Liga a II-a? In plus, conform regulamentului, oferirea de stimulente se sanctioneaza", a spus sursa citata.

De asemenea, aceeasi sursa a precizat ca zvonul aparut in ultimele zile, conform caruia FC Arges ar putea fi penalizata cu 6 puncte, sanctiune ce i-ar permite ramanerea in Liga I, incalca regulamentul. "Am tot auzit in ultima vreme ca FC Arges ar ramane in prima liga dupa ce va fi penalizata cu 6 puncte, insa acest lucru nu este posibil, intrucat articolul 60, aliniatul 1 din regulamentul disciplinar este foarte clar in acest sens", a mentionat sursa, adaugand ca acest caz va intra in atentia Comisiei de Disciplina a LPF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.