Grillo risca sa fie suspendat

Oficialii grupării medieşene susţin că, dacă nu se va prezenta, în aceste zile, la antrenamentele conduse de Cristi Pustai, fotbalistul brazilian Grillo Edson va fi suspendat până la finele contractului.

Unul dintre cei mai în formă jucători ai Gazului metan din retur, brazilianul Grillo Edson, creează din nou probleme. Fotbalistul a plecat acasă, în vacanţă, şi nu s-a mai prezentat la reunirea lotului. Grillo avea bilet de avion pentru 26 iunie şi ar fi trebuit să se afle în lotul care a plecat, ieri dimineaţă, în primulstagiu de pregătire, la Reghin, dar n-a ajuns încă în România. Conform unor surse, evoluţiile bune din cea de-a doua jumătate a sezonului precedent au atras atenţia celor de la Botafogo, o grupare din prima ligă braziliană, fiind tentat să-i dea curs ofertei.
Oficialii Gazului metan susţin că, în cazul în care jucătorul nu se va prezenta în aceste zile sub comanda antrenorului Cristi Pustai, îl vor suspenda până la finalul contractului. "Grillo mai are contract cu Gaz metan pe încă două sezoane. Dacă nu va veni, vom cere suspendarea lui. Îl mai aşteptăm câteva zile", spune Pustai.
Jucători noi în probe
Până una, alta, medieşenii şi-au luat măsuri de precauţie, după ce flancul drept a rămas descoperit. Astfel, în lotul care a plecat în cantonamentul de la Reghin a fost incus Karel Kratochvil, unul dintre cei doi slovaci care au fost păstraţi, după meciul-şcoală de sâmbătă. Celălalt jucător originar din Slovacia care a rămas la Gaz metan, cel puţin pentru moment, e portarul Milos Buchta.
Antrenorul Cristi Pustai va testa, în aceste zile, un fundaş central, Moşoroaia, un fotbalist de 22 de ani crescut la Rm. Vîlcea, care a jucat ultima oară la ACU Arad. La Reghin e aşteptat să ajungă încă un fundaş central, care a evoluat la Honved Budapesta şi în Serie B, în Italia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.