Prin calcule mai avem sanse la locul 14 !

Chiar dacă unora le vine greu să creadă, Gazul metan mai poate prinde locul 14. Condiţiile care se impun pentru salvarea de la retrogradare fără a mai sta la mâna FRF-ului, în privinţa retrogradării echipei FC Argeş, sunt următoarele:
1. Gazul metan trebuie să câştige meciul cu CFR Cluj (ar merge şi un egal, cu condiţia ca Poli Iaşi şi Farul să piardă în Giuleşti, respectiv la Otopeni);
2. Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul meciului Poli Iaşi - Farul, din tur, să fie 3-0 la "masa verde" pentru constănţeni.
3. Poli Iaşi să nu câştige la Rapid, iar Farul la Otopeni.
Dacă toate aceste 3 condiţii vor fi îndeplinite, atunci clasamentul, în zona locurilor 14-16, s-ar prezenta astfel: 14. Gaz metan (36 puncte); 15. Farul (33 sau 34 puncte); 16. Poli Iaşi (33 sau 34 puncte).
De menţionat faptul că, dacă cele 3 echipe se vor afla la egalitate de puncte, la finalul sezonului, Gazul metan se va clasa abia pe locul 16.
Gazul metan ar putea obţine un rezultat pozitiv, în confruntarea cu CFR Cluj, pentru că echipa din oraşul de la poalele Feleacului este deja calificată, şi matematic, în Liga Europa. În Giuleşti, Rapidul nu-şi poate permite paşi greşiţi cu Poli Iaşi, în caz contrar putând rata calificarea în aceeaşi Liga Europa, în vreme ce Otopeniul, echipă deja retrogradată, încă nu şi-a îndeplinit baremul, jucătorii lui Ciobotariu fiind puşi în situaţia de a strânge cât mai multe puncte, pentru ca penalizarea, în sezonul viitor, să fie mai mică.
Pentru mai multe articole noi despre GAZ METAN accesati linkul http://www.tribuna.ro/stiri/tribuna-sporturilor.html

Comentarii