Gazu ramane in liga 1 ! FC Arges a fost retrogradata !

UPDATE: Comisia de Disciplină LPF a decis retrogradarea echipei FC Argeş în urma implicării în acte de corupţie. Cornel Penescu, patronul echipei, a fost declarat persona non-grata în fotbalul românesc. De asemenea, echipa piteşteană a primit şi o amendă de 3 miliarde de lei vechi. În urma acestei decizii Gaz Metan Mediaş va rămâne în prima ligă.

Comentarii

 1. Bravo. Felicitari pentru decizie. In sfarsit se misca si la noi ceva. Cam tarziu da bine c-a inceput. Sper sa fie invatatura de minte pt. toti care le trece prin cap sa mai fure.

  RăspundețiȘtergere
 2. da....sa facut dreptate

  RăspundețiȘtergere
 3. Bucurati-va v-ati amanat retrogradarea cu un sezon. Abia va asteptam la mioveni in etapa a 3-a, in frunte cu distinsul vostru blatist horoba. FORZA VIOLA!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ne auzim in etapa a 3a bai taranilor. sa va iau la pula comuna aia cu blocuri . ratatilor

  RăspundețiȘtergere
 5. IN PRIMU' MECI DIN CANTONAMENTUL DIN UNGARIA, GAZU' A PIERDUT CU 3-1(NU AM CASTIGAT CU 1-0,DUPA CUM AU ZIS "UNII"), IAR DE JUCAT, AU JUCAT DOAR "BATRANII",NU JUNIORII, DUPA CUM A DAT DE INTELES HOROBA (TELEFONIC LA ORA 17.00)LA TELEVIZIUNEA B1 PENTRU A JUSTIFICA ,OARECUM, INFRANGEREA ECHIPEI. ESTE JALNIC DACA PUNEM IN CARCA UNOR TINERI UN REZULTAT LA CARE EI NU AU PARTICIPAT. PACAT CA SE PRACTICA O ASEMENEA "STRATEGIE DE INCURAJARE" SI DE IMAGINE A TINERILOR NOSTRII......PACAT......

  RăspundețiȘtergere
 6. trageavas la muie da sclavi ce sunte-ti veniti mah voi la mioveni si voi si jegosi aia de la otelul pisamas p rasa voastra....FORTZA VIOLA;)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.