Gazu ramane in liga 1 ! FC Arges a fost retrogradata !

UPDATE: Comisia de Disciplină LPF a decis retrogradarea echipei FC Argeş în urma implicării în acte de corupţie. Cornel Penescu, patronul echipei, a fost declarat persona non-grata în fotbalul românesc. De asemenea, echipa piteşteană a primit şi o amendă de 3 miliarde de lei vechi. În urma acestei decizii Gaz Metan Mediaş va rămâne în prima ligă.

7 comentarii:

 1. Bravo. Felicitari pentru decizie. In sfarsit se misca si la noi ceva. Cam tarziu da bine c-a inceput. Sper sa fie invatatura de minte pt. toti care le trece prin cap sa mai fure.

  RăspundețiȘtergere
 2. da....sa facut dreptate

  RăspundețiȘtergere
 3. Bucurati-va v-ati amanat retrogradarea cu un sezon. Abia va asteptam la mioveni in etapa a 3-a, in frunte cu distinsul vostru blatist horoba. FORZA VIOLA!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ne auzim in etapa a 3a bai taranilor. sa va iau la pula comuna aia cu blocuri . ratatilor

  RăspundețiȘtergere
 5. IN PRIMU' MECI DIN CANTONAMENTUL DIN UNGARIA, GAZU' A PIERDUT CU 3-1(NU AM CASTIGAT CU 1-0,DUPA CUM AU ZIS "UNII"), IAR DE JUCAT, AU JUCAT DOAR "BATRANII",NU JUNIORII, DUPA CUM A DAT DE INTELES HOROBA (TELEFONIC LA ORA 17.00)LA TELEVIZIUNEA B1 PENTRU A JUSTIFICA ,OARECUM, INFRANGEREA ECHIPEI. ESTE JALNIC DACA PUNEM IN CARCA UNOR TINERI UN REZULTAT LA CARE EI NU AU PARTICIPAT. PACAT CA SE PRACTICA O ASEMENEA "STRATEGIE DE INCURAJARE" SI DE IMAGINE A TINERILOR NOSTRII......PACAT......

  RăspundețiȘtergere
 6. trageavas la muie da sclavi ce sunte-ti veniti mah voi la mioveni si voi si jegosi aia de la otelul pisamas p rasa voastra....FORTZA VIOLA;)

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.