Primesc banii ?


Medieşenii ar trebui să primească câte 10.000 de euro de căciulă, dar şefii spun că nu vor da mai mult de 25 la sută din prima promisă, pe motiv că salvarea nu s-a obţinut pe teren.

Decizia Comisiei de Disciplină de a retrograda FC Argeş şi de a păstra Gaz Metan în Liga I a născut o întrebare la Mediaş: ce se întâmplă cu prima de salvare? Un jucător care a evoluat titular în majoritatea partidelor are de primit 10.000 de euro, reprezentând prima pentru salvare şi restul de 50% din primele de joc obţinute pe finalul sezonului (câte 300 de euro pe punct), condiţionaţi şi ei de realizarea obiectivului. „Să vedem ce vor decide conducătorii. Este şi meritul nostru până la urmă. Dacă noi nu terminam pe locul 15, nu beneficiam de retrogradarea Argeşului”, este de părere atacantul Cristi Bud. Portarul Cosmin Vâtcă este convins că oficialii le vor oferi primele promise. „Nu cred că se pune problema să nu ne luăm banii. La Mediaş sunt oameni foarte corecţi”, consideră Vâtcă, în timp ce Eric de Oliveira evită să se pronunţe. „Rămâne la alegerea şefilor. Vom primi câţi bani consideră ei că trebuie să luăm. Am încredere în ei”, spune brazilianul Eric.

Oficialii trag de timp

Conducerea „găzarilor” nu vrea însă nici în ruptul capului să achite întreaga sumă şi amână să dea un răspuns pe motiv că retrogradarea lui FC Argeş nu este încă finală. Pentru că salvarea s-a realizat abia după intervenţia comisiilor LPF, şefii nu sunt dispuşi să scoată din buzunar mai mult de un sfert din prima promisă. Astfel, cel mai probabil jucătorii lui Pustai vor primi câte 2.500 de euro pentru salvare. „Vom discuta de primă abia atunci când se va lua o decizie finală în cazul FC Argeş. Nu ştiu cum vom proceda”, a spus preşedintele Corin Cindrea.

1 milion de euro va încasa Gaz Metan din drepturi TV pentru rămânerea în Liga I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.