Cristi Pustai: "Am controlat jocul, dar erorile din defensivă ne dau bătăi de cap"


Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat după victoria cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 4-2, că echipa sa a controlat permanent meciul şi era păcat să nu câştige, în ciuda erorilor din defensivă.

"A fost o partidă în care am irosit foarte multe ocazii de a înscrie, dar mă bucur că până la urmă băieţii mei s-au concentrat şi au obţinut victoria pe final de meci. Dacă anul trecut am aşteptat aproape tot campionatul pentru o victorie în deplasare, sezonul ăsta ea a venit mult mai repede.

Am reuşit să controlăm jocul în majoritatea timpului, dar, din păcate, erorile din defensivă continuă să ne dea bătăi de cap", a declarat Cristian Pustai.

5 comentarii:

 1. poti sa-mi spui si mie varsta lui Alex Munteanu? pls

  RăspundețiȘtergere
 2. ms mult. nu am gasit pe nicaieri, nici macar pe site-ul clubului (bine, nu e o surpriza sa nu gasesti pe siturile lor). mi-a trebuit pt a scrie o statistica pe Mysport

  RăspundețiȘtergere
 3. PUSTAI AR TREBUI SA DEA, SANSA SI INCREDERE, SI ALTOR FUNDASI; ASTA ESTE O POVESTE VECHE CU APARAREA NOASTRA, IAR IN SEZONUL TRECUT S-A VAZUT CATE GOLURI AM PRIMIT..... . CHIAR TREBUIE SA AJUNGEM DIN NOU INTRO ASEMENEA SITUATIE DE-A DREPTUL JENANTA? AVEM DESTUI FUNDASI DORNICI DE AFIRMARE CU TALENT SI MAI ALES CU VOINTA! ASTA ESTE PROBLEMA: DE DAT,DAM GOLURI, DAR SI PRIMIM.......!!!!!PUSTAI FA CE TREBUIE S FACI, CHIAR DACA "UNII" NU AGREEAZA ANUMITE IDEI, SA ZICEM, REVOLUTIONARE! FI BARBAT! FORZZA GMM!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Markovic si Marovic sunt fundasi f buni! La Kratochvil am un semn de intrebare... Apropo de unde pot cumpara din Medias un fular cu gaz metan?Pls rasp

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.