Cristi Pustai : "Conjunctural, putem ajunge pe prima poziţie"

Tehnicianul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, a dezvăluit astăzi că le-a transmis jucătorilor să fie foarte atenţi în meciul de sîmbătă, cu Ceahlăul, formaţie pe care o consideră periculoasă în jocurile din deplasare.
"Pentru noi este important să continuăm parcursul bun pentru a rămîne cu plus trei la adevăr. Le-am subliniat jucătorilor să fie atenţi la meciul cu Ceahlăul pentru că este o echipă tînără, care joacă foarte bine faza defensivă, dar şi pe contraatac.

Nemţenii au avut un început mai greu de campionat dar să nu uităm că în singura deplasare a obţinut un punct la Oţelul şi vor avea un moral bun pentru jocurile din deplasare. Nu cred că se poate vorbi momentan despre "lanterna roşie", deoarece este abia începutul sezonului. Este adevărat că, în cazul unui succes în jocul de sîmbătă, putem ajunge conjuctural chiar pe primul loc" , a afirmat Cristi Pustai.

Tehnicianul lui Gaz Metan a mai mărturisit că se confruntă cu două probleme medicale în lot.

"Markovic va efectua astăzi o radiografie pentru că a acuzat unele dureri şi s-ar putea să fie vorba despre o entorsă, iar Kratochvil are o contractură", a mai precizat "Profesorul".

Un comentariu:

  1. Marko este slabutz "la os", asta se stie....Ca fundas central, trebuie sa ai jucator "gros la glezna"! Hai ca ne scoate profu' din problema asta....FORZZA GAZU'!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.