La cota 20.000


,,Blogul Gazistului'' dedicat suporteriilor echipei GAZ METAN MEDIAS a ajuns la cota de 20.000 de vizitatori Unici ! 20.000 de persoane din Romania cat si din alte tari apropiate , indepartate au vizitat acest blog si ii astept in continuare pe acest blog ! Acest blog a luat fiinta anul trecut in septembrie si speram ca va fi util suporteriilor echipei mult timp ! Le multumesc tuturor celor care au intrat pe acest blog , si va promit ca nu va voi dezamagii niciodata ! Va astept sa intrati zi de zi pe acest blog pentru ca d-voastra sa fiti la curent cu tot ce se intampla la echipa ! Va rog spuneti-mi parerea deaspre acest blog , sau ce va deranjeaza , lasati mesajele la ,, comentarii'' chiar dedesub la articol ! VA MULTUMESC INCA O DATA CA VIZITATI ACEST BLOG FACUT DE UN SUPORTER ADEVARAT AL ECHIPEI ! FORZA GAZU ! RESPECT PE TOTI CEI CARE NE RESPECTA !

Comentarii

 1. FORZAAAAAAAAAAAAAA GGGGGGAAAAAZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUU terminam pe 12

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut.
  Te rog sa pui pe blog ora la care incepe meciul dintr-o etapa si pe ce program se difuzeaza daca este in deplasare.Si daca se poate sa publici pe blog programul cu macar 2 zile inainte de ziua meciului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe acest blog pot pune doar ziua..ora..locul unde va juca GAZU ! nu pot pune informatii despre alte echipe deoarece acesta este blogul dedicat tuturor faniilor echipei noastre !

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.