Optimişti înainte de meciul cu CFR Cluj. Mediaşul vrea puncte.


Antrenorul Pustai spune că îşi doreşte un alt deznodământ decât cel din turul campionatului trecut când Gazul a pierdut cu 1-2 în prelungirile partidei.

Tehnicianul gaziştilor a explicat miercuri că îşi doreşte ca Gazul să prindă echipa clujeană într-o formă mai slabă, la meciul de duminică. Pustai se teme însă de carenţele de la construcţie ale jucătorilor săi. „Sper ca CFR-ul să fie obosit la meciul cu noi. Mergem să scoatem puncte la Cluj. Sper ca anul acesta deznodământul să fie altul decât cel de sezonul trecut când am pierdut meciul în prelungiri. Din păcate primim iar foarte multe goluri. Încercăm să jucăm cu o construcţie scurtă, dar uneori în momentul în care pierdem mingea nu se respectă sarcinile de joc şi adversarii ajung repede la poarta noastră” a mărturisit Pustai. Acesta are probleme de lot, Markovici fiind absent sigur la partida cu CFR Cluj. „Din păcate Silvăşan este incert şi a făcut antrenamente mai uşoare, iar Markovici va lipsi cu siguranţă la acest meci, el fiind serios accidentat” a mai explicat antrenorul lui Gaz Metan Mediaş.

2 comentarii:

  1. Sa fim realisti; cu sau fara Silvasan si Marko, suntem victime sigure cu jucatorii astia care numai drepturile si le cer, dar de jucat fotbal,.....IOC! Va fi URGIE!!!!!!!!! Si ,din pacate, asta este doar inceputul...........

    RăspundețiȘtergere
  2. serios? nu prea cred...daca vreti sa ramaneti in divizia A jucati si castigati!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.