Pustai: „Nu mă mulţumesc doar cu egal cu Steaua”


că vrea victoria în faţa unei echipe a Stelei pe care o vede mai puţin periculoasă la fazele fixe, faţă de sezonul trecut.

Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş, a explicat miercuri, într-o conferinţă de presă că se aşteaptă la o partidă dificilă, duminică , la ora 20.00 cu Steaua, dar îşi doreşte victoria. Pustai a explicat şi de ce crede că meciul cu steliştii este unul periculos. „Pentru noi urmează un meci extrem de greu. Oricând întâlneşti o echipă aşa de titrată ca Steaua te gândeşti că e greu. Venim după două înfrângeri consecutive şi e cazul să ne gândim să obţinem punctele puse în joc. Steaua e Steaua şi rămâne o echipă de top a campionatului nostru, care are un lot valoros. Această echipă cel târziu anul viitor va avea un cuvânt greu de spus în Europa, dacă va fi linişte acolo” a explicat tehnicianul medieşenilor.

Crede că va fi spectaculos

Antrenorul medieşenilor crede că va fi un meci spectaculos, pentru că şi Steaua este o echipă care face spectacol. „Cred că va fi un meci frumos. Nu mă voi mulţumi cu un egal. Noi ne-am pregătit şi ne pregătim pentru victorie. Steaua de anul trecut era periculoasă la fazele fixe. Steaua de acum este o echipă de viteză şi foarte periculoasă în atac, dar a mai pierdut din înălţime ca să zic aşa. Nu trebuie să îi lăsăm să ne domine pe benzi şi să le oferim spaţii mari ca să combine” a mai opinat acesta.

Echipă completă

Gazul nu are nicio problemă de lot înaintea partidei cu Steaua. „Cred că şi Markovici este apt. A făcut deja un antrenament normal, dar vom vedea. Kubala este şi el complet refăcut. Mă bucur şi că nu avem suspendaţi” a mai explicat antrenorul Mediaşului.

Nu mai pleacă nimeni. Bud rămâne la Mediaş

Pustai a explicat de ce a ţinut morţiş să fie adus la echipă Cristi Cigan. Am mare încredere în Cigan şi în talenutul lui. O să se integreze probabil în echipă după următoarea pauză după etapa a nouă. De plecat nu mai pleacă nimeni de la noi. Vom aştepta iarna pentru alte transferuri” a mai spus miercuri antrenorul medieşean. Clubul medieşean a anunţat ieri oficial că nici Bud nu mai merge la Dinamo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.