Cindrea : Vrem in Europa League


Şefii de la Mediaş îi vor propune prelungirea contractului lui Cristi Pustai, care va avea şi un alt obiectiv

Cristi Pustai mai are contract cu Gaz Metan numai până la finalul sezonului, iar şefii vor să îi prelungească angajamentul cu încă un an, cu obiectivul de a duce echipa în cupele europene.

"Matematicianul" Cristi Pustai este din primăvara anului 2007 la Gaz Metan, însă angajamentul îi expiră în vara acestui an. Şefii se gândesc să îi prelungească contractul şi îi promit că îi vor crea condiţii pentru a se bate la cupele europene sezonul viitor. "Dorinţa mea, pe care o voi împărtăşi şi colegilor, este să fixăm ca obiectiv pentru retur o clasare în primele 10 locuri. Apoi, pentru sezonul viitor, vrem un loc de cupă europeană. Atuurile noastre sunt stabilitatea financiară şi omogenitatea lotului. În plus, sunt convins că Pustai, căruia, după primele etape din retur, îi vom propune prelungirea contractului pe încă un sezon, va fi capabil să ne ducă în Europa", spune preşedintele Corin Cindrea, convins că oferta sa îl va face pe tehnician să uite de sirenele din Giuleşti care-i dau târcoale. "Am citit şi eu că Pustai ar avea oferte de la alte echipe din Liga I pentru a antrena din vară, însă mie nu mi-a spus nimic. Eu cred însă că va rămâne, deoarece are o datorie morală faţă de noi. Noi i-am dat şansa să antreneze în Liga I", a mai precizat şeful grupării ardelene.

"Nu va mai pleca nimeni"

Pentru a-şi îndeplini obiectivul în retur, Corin Cindrea este decis să nu mai cedeze niciun jucător în această iarnă. "Cred că Bud rămâne singurul jucător care va pleca în această pauză competiţională. Numai dacă va veni o ofertă foarte bună pentru un alt fotbalist îi vom da drumul", a precizat Cindrea, care anunţă că Pustai are şi misiunea de a forma jucători tineri. "Politica noastră este să mizăm pe fotbalişti tineri, pe care să îi creştem şi să îi vindem când avem o ofertă foarte bună pentru ei. Avem deja exemplele Curtean şi Bud", a încheiat şeful Mediaşului.

9 comentarii:

 1. Ce cupe vrei domne? Când tu vinzi ce are gazu mai bun....navem şanse la nici o cupă.sa dea domnul să ramânem în prima liga.

  RăspundețiȘtergere
 2. @cosmin care din jucatorii buni au plecat? Cristi Bud? Dupa cum a jucat Bud in ultimele 4-5 meciuri si mai ales in meciu cu astra mai bine ca a plecat !

  RăspundețiȘtergere
 3. Gazul in niciun caz nu va retrograda, pun pariu pe casa, pe tot ce am eu ca nu va retrograda pt ca avem un lot foarte bun !Indraznesc sa spun ca aproape e mai bun decat al betivilor de la dinamo ! IUBESC G.M.M !

  RăspundețiȘtergere
 4. Te salut Eric,Cristi Bud na mai jucat nimic ultimele meciuri pt k deja a fost vândut.Referitor la declaraţia lu' Cindrea,ce-a cu cupe europene,e cam exagerata.FORZA GAZU'

  RăspundețiȘtergere
 5. Intre vointa si putinta este ceva cale de strabatut. Este fara echivoc faptul ca stabilitatea financiara a clubului este un atuu in fata celorlalte echipe, dar nu este hotaratoare. Lotul insa mai trebuie imbunatatit in partea lui ofensiva.
  Una peste alta, Mediasul prin baschet si fotbal, are o imagine nationala mult imbunatatita.
  In ceea ce-l priveste pe Bud, ca si Curtean, eu cred ca s-au facut afaceri foarte bune.

  RăspundețiȘtergere
 6. Oricum.cam periculoasă declaratia preşedintelui Cindrea,cam avântată.cum să te gândeşti domne la cupele europene când noi suntem la retrogradare!? Ok,cu lotul pe care'l avem,si la ce jucăm,nar trebui sa avem emotii,dar să nu uitam ce ne'au facut arbitri in campionatul trecut.FORZA GAZU.

  RăspundețiȘtergere
 7. Hmmmm nu stiu de ce insista Cristi Pustai cu fl lazar in amicale, dupa ce a facut praf meciul cu ceahlaul si inca vreo doua... Parerea mea e ca Akaki e net superior lui lazar, si intr.Un fel imi pare rau ca revine Markovic pt ca a inceput sa imi placa jocul lui Akaki ! Iubesc G.M.M !

  RăspundețiȘtergere
 8. Apoi..cine n`ar vrea in Europa.??.dar..nici`o sansa....Mai bine sa nu avem probleme cu retogradarea si atat..desi logik am vrea mai mult..dupa mine sa mergem in Champions League..dar mai bine sa ne asiguram k scapam de probleme..si dupaia putem visa..

  RăspundețiȘtergere
 9. Si mai bine Gazu sa nu deie pe nimeni..K dupaia nu mai putem visa nici la liga a-2..mergem direct in a 56-a..pakat k l`o dat pe Bud..pentru club o fost o afacere profitabila..Money Money..dar..ramanem fara jucatori..totz is valorosi dar..mai bine sa ii avem aproape..cum ar fi Todea,Kubala,Parvulescu,Eric,Muntean,Hoban,Silvasan...astia fac senzatie..si mai ales Buchta..e salvarea noastra..dak Vatca nu poate apara nimik..nush..ne aduce ghinion..va datz seama..timisora 6-2 gazu..rusine..dar degeaba..sa nu comparam golurile cu ale noastre..o fost numai 2 ale noastre..dar mai spectaculoase..mai ales ala a lu` Todea..si-o luat revansa dup ce i-am umilit..dar vine randu noastru..pe steaua de i-am bate..

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.