Cu Rapid si Alba la Sibiu


Conform unor surse din cadrul clubului gazist, echipa pregătită de Cristi Pustai ar putea juca ultimele meciuri din acest sezon, considerate pe teren propriu, la Sibiu, pe "Municipalul" din Parcul Sub Arini. Oficialii Gazului metan se văd nevoiţi să ia această măsură în cazul în care arena de pe malul Tîrnavei Mari ar suferi un proces de refacere a gazonului. "Lucrările la stadion continuă. În primăvară vom mări capacitatea stadionului, se va înălţa tribuna dinspre terenurile de antrenament, astfel că numărul locurilor va creşte la 7.200. Apoi vor fi demarate lucrările de refacere a gazonului, motiv pentru care echipa va merge să joace la Sibiu, din câte se pare", susţin surse din cadrul clubului medieşean. Şi Cornel Stănilă, directorul general al echipei sibiene CSU Voinţa, care joacă pe "Municipal", confirmă această variantă. "Am auzit şi eu de această discuţie. În acest caz, Gazul metan ar urma să primească o dispersă de la federaţie, pentru că acest stadion nu se ridică, în acest moment, la rigorile Ligii I", a spus Stănilă. Gazul metan va primi vizita celor de la Rapid, în etapa cu numărul 31, urmând ca, în penultima rundă, să joace cu Unirea Alba Iulia. Ambele meciuri s-ar putea disputa pe "Municipal", în cazul în care informaţiile de mai sus se adeveresc.

3 comentarii:

 1. Buna ziua ,

  Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
  Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
  tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.Puteti chiar si traduce un text intreg in orice limba , nu doar franceza.Consider ca este util pentru toata lumea.
  Cum abia am inceput , mi-e greu si incerc sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
  adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
  Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

  Va multumesc,
  Cu stima,
  Tudor
  Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
  admin@yahoostatus.ro

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.