Markovic rateaza tot returul


Lovitură grea pentru antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai: turnul de control al apărării, sârbul Zarko Markovic, (2,04 metri), nu va mai putea fi folosit în acest sezon, accidentarea la metarsiene recidivându–i într–un amical cu echipa a doua a Şahtiorului, disputat duminică, în Antalya.

Ediţia de campionat 2009/2010 este una plină de ghinion pentru cel mai înalt jucător din Liga I, sârbul Zarko Markovic. Fotbalistul Gazului metan s-a accidentat în două rânduri, în tur, ratând câteva meciuri extrem de importante. Markovic s-a accidentat în meciul cu Internaţioal Curtea de Argeş, din etapa a III-a, disputat la Mioveni. O săptămână mai târziu a intrat din primul minut contra Ceahlăului, dar Pustai s-a văzut nevoit să-l schimbe cu 3 minute înainte de pauză. După ce accidentarea a devenit de domeniul trecutului, a revenit în primul "unsprezece", având evoluţii apreciate, însă cu 4 etape înainte de finalul turului s-a "rupt" din nou, fiind indisponibil pentru restul meciurilor. Cele două accidentări nu au fost singurele suferite de fundaş în tur. În întâlnirea cu Unirea Urziceni, după un duel aerian, sârbul s-a ales cu buza spartă şi, cum medicul nu reuşea să-i oprească sângerarea, a fost schimbat.
După vacanţa de iarnă Markovic a revenit refăcut sută la sută la antrenamentele Gazului metan. A dus bine cantonamentul d ela Mediaş, unul în care aceentul a fost pus pe pregătirea fizică, însă la unul din amicalele din Antalya s-a reaccidentat. S-a întâmplat în meciul de duminică, cu echipa a doua a Şahtiorului. Verdictul a picat crunt: sezonul e încheiat pentru fotbalist. Markovic s-a ales cu o recidivă a mai vechii accidentări, la metatarsiene.
"Este foarte supărat Era refăcut complet. De-abia aştepta reluarea campionatului. Nu îi vine să creadă ce ghinion are", a mărturisit unul dintre apropiaţii jucătorului.
“Are o accidentare la degetul mic. Aşteptăm să se întoarcă din Antalya, după care va efectua un control medical amănunţit. Abia după aceea vom vedea dacă este nevoie sau nu de o intervenţie chirurgicală”, a afirmat Ioan Horoba, directorul general al grupării medieşene.

3 comentarii:

 1. Rog oficiali gazului sa cumpere un atacant bun si rapid si ieftin...sa il caute el se numeste Brian West

  RăspundețiȘtergere
 2. Brian West are 31 de ani,e din statele unite si a mai jucat in europa la o ekipa din Norvegia 2004-2008

  RăspundețiȘtergere
 3. ..totusi dak ink nu era complet vindecat nu trebuiau sa-l forteze in Antalya..e o pierdere uriasa pt Gazuu'..dar..ne descurcam noi..>sper<..

  Fortza Gazuu' =><=

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.