Buchta: "Batem la Dinamo”


Goal–keeper–ul Gazului metan e convins că echipa sa va pleca din Ştefan cel Mare cu toate cele 3 puncte.Titularul postului de portar al Gazului metan, cehul Milos Buchta, susţine că medieşenii îşi vor recupera punctele pierdute, vineri seară, cu Oţelul, tocmai în Ştefan cel Mare, peste o săptămână. "Echipa noastră are o problemă, nu mai reuşeşte să marcheze. Sunt câteva meciuri de când nu am mai înscris. Cu Oţelul, mingea nu a vrut să intre în poartă. Au fost câteva situaţii de gol, inclusiv bara lui Hoban. N-am reuşit să marcăm. Oaspeţii au avut o singură situaţie mare de gol şi au fructificat-o. Ne aşteaptă un meci foarte greu în etapa următoare, cu Dinamo. Noi repetăm foarte mult la antrenamente fazele fixe şi sperăm să nu mai luăm gol aşa de uşor din astfel de situaţii. Vom fi foarte atenţi la Bucureşti. Dinamo are atacanţi foarte buni, dar cu multă atenţie putem să-i oprim. Poate că a sosit momentul să avem şi noi ceva noroc, să dăm un gol şi să luăm 3 puncte. Sunt convins că nu vom pleca învinşi de la Dinamo. Apoi, la Urziceni, cine ştie? Din păcate, distanţa dintre echipe, la retrogradare, nu este atât de mare, aşa că trebuie să ne agăţăm de fiecare meci, indiferent de adversar, pentru a strânge cât mai multe puncte, să scăpăm de ameninţare", afirmă, cu mult optimism, portarul Milos Buchta.

10 comentarii:

 1. Cam greu cu dinamo,la cum joacă gazu,slabe sperante.Gazu trebuia sa câstige punctele de acasă cu otelul si inter pitesti,cu doar două goluri marcate în acest retur,gazu nu are perspective favorabile să marcheze,nici macar cu Dinamo,care are o apărare ca un bulevard,acuma sa vedem ce o să fie vineri,pentru că nici un meci nu seamănă cu altul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buchta tata, degeba ne zici tu noua ca luam 3 pct cu dinamo ca la cum joaca gazu acuma e dezastru , sa speram ca nu incasezi multe si mai aranjeaza-ti colegii in teren , urla la ei si fa-i sa faca treba pe teren ca portaru isi aseaza jucatori!

  RăspundețiȘtergere
 3. problema la echipa gazului nu este nici antrenorul si nici jucatorii, ...problema este gradul de implicare a ambelor parti , daca nu se implica si nu sunt motivati nu rezolva nimic pe teren , ci numa pierd puncte aiurea . Gazu a aratat ca stie sa joace fotbal , fotbal frumos si asta cu echipe bune. Ar fi bine sa se adune unpic jucatori si sa are terenu ala si la propriu si la figuraqt ca la banii care ii castiga ar trebui sa fie mai implicati. In ceea ce priveste conducerea , ar trebui sa puna presiune atat pe antrenor cat si pe jucatori, mai ales ca gazu are dezavantajul de a juca ultimele etape de acasa la Sibiu si nu cred ca e asa usor pentu echipa.
  asa ca baieti faceti cumva si aratai ca nu ati ramas degeba in liga 1 si ca nu primiti banii aia ce ii primiti asa numa sa va plimbati aiurea meci de meci pe teren!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bai Buchta vezi tu de treaba ta ca si golul ca galatiul a fost din cauza ta, mai usor cu declaratii deastea ca la cum jucam ne-am bucura sa nu luam o caruta.Bagati-va mintile alea in cap odata si jucati fotbal pina nu-i prea tirziu ca am fii rusinea tarii sa mai retrogadam si anul asta.Cu cine vreti sa dam goluri fratiilor cu jucatori care normal nu ar prinde nici echipa a doua?Asta au facut bravii nostrii conducatori si acum se mira toti de ce nu jucam nimic!In iarna ne spuneau ca noi nu avem nevoie de transferuri daca s-au vazut cu 21 pct,l-au mai vindut si pe Bud care ne-a mai scos si acum stau cu morcovelul in fund!!!O sa vedem ce va fii pina la sfarsit sa speram ca isi revin cit de cit si sa terminam macar pe 15.

  RăspundețiȘtergere
 5. domnule Pitagora-Pustai,matematica e plina de teoreme si tehnici de calcul exacte,nu gasiti si pe teren o teorema ceva sa casigam puncte ca in ritmul asta joaca gazu de la anu samabata de la 11 :P
  serios am vazut ca puteti sa castigati(mai rar), am vazut ca sunteti expert in egaluri, dar sunteti nr one la infrangeri cel putin asa arata clasamentul.

  RăspundețiȘtergere
 6. Kăkănaru'30 martie 2010, 12:48

  Pentru penultimul comentariu,Frate dacă terminăm pe 15 neam dus drecu...pe 14 ar fi ok.
  Conducerea trebuia sal ţina pe Bud tot campionatul,nu dai jucător bun la jumate de campionat,când te baţi să nu retrogradezi,si gafa cu transferul lui Bud a fost,că de fapt lau vândut din vară,omul în tur a cam fost cu gândul la CFR,dacă o să cădem,toată vina va apartine conducerii,clar.

  RăspundețiȘtergere
 7. MAI FRATILOR, DAR TOATA ECHIPA SI INTREG CLUBUL NUMAI IN BUD A STAT? HAI SA FIM SRIOSI.......GATA, CUM NU DAM GOLURI ESTE VINA ANTRENORULUI SAU A CONDUCERII? DAR EI JOACA PE TEREN? MA INDOIESC CA VREUN "OFICIAL" SA FI SPUS VREUNUI JUCATOR SA NU MAI JOACE FOTBAL. OBSERV CA SE INCEARCA MASCAREA NEPUTINTEI ECHIPEI CEEA CE SCOATE LA IVEALA "DARUINTA, DEVOTAMENTUL SI IUBIREA FATA DE CULORILE CLUBULUI" A UNOR JUCATORI, CARE NU MAI POT DE ECHIPA NOASTRA CA RISCA SA RETROGRADEZE! SA FIM SERIOSI, PROBLEMA ESTE ALTA.....SI SA NU UITAM, CA NU ECHIPA ASTA A MENTINUT-O IN PRIMA LIGA ,CI ARGESUL.......DA,DA..........ORI "DRAGOSTE CU SILA, NU SE POATE"(SI SE VEDE,NU?)

  RăspundețiȘtergere
 8. corectez..pierdem cu dinamo !<

  RăspundețiȘtergere
 9. acum fiecare pct e foarte valoros , important e sa nu pierdem .... si remizele sunt bune dar pct sa fie, ca cu echipe ca dinamo , urziceni si cele clasate un partea de sus a clasamentului nu prea sunt sanse sa castigam

  RăspundețiȘtergere
 10. Coco din vitro2 aprilie 2010, 22:44

  BRAVO BUCHTA ..... tu esti singuru din echipa care o aratat ca vrea ceva azi ..... restu ... o jucat cu dinamo .....:))
  oricum nu mai conteaza cum si cat o jucat fiecare si pentru cien ca punctele le are dinamo acum :(

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.