"Nu ştiu dacă Pustai mai rămâne! Vedem la vară"


Cristi Pustai este din primăvara anului 2007 pe banca Gazului, iar de numele lui fiind legată salvarea de la retrogradarea în Liga a III-a în sezonul 2007-2008 şi mai apoi promovarea în Liga I. Colaborarea ar putea să nu mai continue din vară, atunci când îi expiră contractul. Şefii au amânat să îi facă o ofertă oficială pentru prelungirea angajamentului, fiind nemulţumiţi de rezultatele echipei din retur, când au obţinut numai şapte puncte. Conducătorii echipei nu au uitat nici faptul că Gazul s-a salvat de la retrogradare anul trecut ca urmare a retrogradării Argeşului.
Preşedintele Corin Cindrea a dat de înţeles că îi va face o nouă ofertă lui Pustai dacă echipa va termina în primele 12 locuri. "Cred că numai la finalul sezonului vom vedea ce vom face cu postul de antrenor. Momentan sunt mai mult cu gândul să ne salvăm de la retrogradare. Am emoţii, suntem la minus opt la adevăr şi trebuie să batem neapărat vineri pe Oţelul, deoarece mai apoi avem două deplasări la Dinamo şi Urziceni. Obiectivul echipei a rămas clasarea în primele 12 locuri şi vedem mai apoi ce vom face. Recunosc că aşteptam să avem mai multe puncte în acest retur", a spus preşedintele Corin Cindrea.Au fost ceva tatonări legate de prelungirea contractului, dar nimic concret. Acum e mai important să batem GalaţiulCristi Pustai, antrenor Gaz Metan37 la sută din punctele puse în joc în Liga I a obţinut Pustai pe banca MediaşuluiBilanţul lui Pustai la Gaz Metan
Competiţie Meciuri V - E -Î Golaveraj PuncteLiga I 57 16 16 25 56-80 64 Liga a II-a 49 34 3 12 112-56 105 Cupa României 4 0 2 2 1-3Duc dorul lui BudGazul a punctat în cele şase meciuri din retur numai la Craiova, în victoria cu 2-1. Cristi Pustai recunoaşte că îi lipseşte un om de gol. "Din păcate noi am avut probleme în acest retur în faza de atac. A fost şi accidentarea lui Liţu, motiv pentru care nu am putut să joc cu doi atacanţi în ultimele etape. Pot să spun că îmi lipseşte Bud, care am văzut că este acum numărul unu în atacul Clujului", a spus Pustai. Bud a marcat 11 goluri în 2009 pentru medieşeni.

2 comentarii:

 1. Sa-i prelungească contractul lui Pustai,e cel mai bun lucru pe care poata sa-l facă 'sefii amatori în ale fotbalului' de la Gazu',noroc cu Pustai si Ioan Horoba,că altfel echipa era în rahat.CONDUCEREA AR TREBUI SCHIMBATA ,NU ANTRENORUL.

  RăspundețiȘtergere
 2. salut
  nu sunt din Medias, ci de undeva din Nordul Moldovei, din Botosani mai exact. Va urmaresc echipa de la promovare si pot sa spun ca este cea mai frumoasa din Liga I
  Ce a facut Pustai din niste copii anonimi pina acum doi-trei ani este ceva cu totul spectaculos. Cred ca oficialii vostri ar trebui sa-i propuna un contract pe viata, indiferent daca retrogradeaza sau nu, pentru ca un alt antrenor o sa vina sa va pape banii si atit. Aveti poate cel mai bun antrenor din Liga I la acest moment si ar fi pacat sa-l pierdeti.
  Bafta multa
  Meciurile care vin sunt grele, dar caampionatul are 34 de etape. Nu uitati ca nici nu prea ati pierdut pina acum, iar un punct luat la o contracandidata la retrogradare face mai mult decit o victorie cu Steaua, Dinamo sau Urziceni. Sunt alti "combinatori" care ar trebui sa retrogradeze. Voi aveti toate sansele sa ramineti in Liga I.
  Felicitari pentru jocul prestat si pentru respectul fata de fotbal pe care-l arata echipa voastra.
  Bafta din nou.
  Cred ca PustaI, in sezonul viitor, ar putea duce gazul in zona Euro.
  Numai de voi depinde asta. Asigurai linistea la echipa si veti avea rezultate. preluind stilul de la Dinamo, Steaua, CFR, Craiova, Timisoara, FC Vaslui, etc. va veti scufunda in mocirla pentru ca nu aveti puterea si influenta lor si veti deveni o copie palida condamnata la retrogradare.

  Mentineti actuala linie impusa de Pustai si cred ca veti deveni o echipa respectata si respectabila in intreaga tara

  Bafta

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.