Parvulescu : I-am promis lui Bud ca nu pierdem in Ghencea'


Mijlocaşul Paul Pîrvulescu a fost foarte aproape de a aduce victoria în meciul cu CFR Cluj, însă şutul său din unghi a trecut la o palmă de bară.

"Cu toate că am întîlnit o echipă care se bate la titlu, cred că noi am avut o ambiţie şi o dorinţă mai mare de a obţine un rezultat bun. Probabil cei de la CFR s-au crezut dinainte cîştigători pentru că sînt o echipă mare. Noi am demonstrat că rezultatele din acest sezon nu sînt întîmplătoare şi chiar dacă în retur am adunat patru remize albe pentru noi este important fiecare punct.

Îmi pare rău că nu am marcat, eu am tras bine, am şi văzut mingea în poartă, dar a sărit din teren şi a trecut pe lîngă bară”, a afirmat medieşeanul, care promite că se va revanşa în Ghencea.

"Sper să sparg gheaţa duminică pe Ghencea. Chiar dacă mă înţeleg foarte bine cu Tătăruşanu, cu care mă întîlnesc la lotul naţional, în cazul în care el va apăra îmi doresc să îi mai dau un gol la fel cum s-a întîmplat în tur, la Mediaş. Doar i-am promis fostului meu coleg de cameră Cristi Bud de la CFR că îi vom încurca şi pe Steaua", a afirmat Pîrvulescu.


GAZ METAN MEDIAS OCUPA LOCUL 11 CU 28 DE PCT , LA EGALITATE CU ASTRA PLOIESTI , CARE SE AFLA PE LOCUL 10 !

3 comentarii:

  1. Asta in cazul in care nu stam iarasi capra!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuia sa ii promiti nimik..k ai facut echipa de rusine la meciu cu steaua..ai fost cel mai slab..stim k vrei sa mergi la steaua..dar macar gandeste-te sa castigi meciu..nu sa`i faci sa regrete k nu te`o cumparat..ciobane`..dute la steaua k nu avem nevoie de tine..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai promis nimic... cum de altfel si tu ai jucat nimic... numai promite degeaba altadata...

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.