Gazul cauta un nou Pustai


Reprezentantul TransGaz, principalul sponsor al formaţiei medieşene, spune că Mediaşul nu are forţa financiară necesară pentru a-şi depăşi condiţia de echipă preocupată doar să rămână în Liga I şi ştie cum va arăta cel care îl va înlocui pe actualul antrenor: tânăr şi cu poftă de performanţă.

Şefii Gazului nu i-au propus prelungirea contractului lui Cristi Pustai, care expiră la vară, şi nu exclud o despărţire de tehnician. "Acest lucru nu îl discut eu, ci conducerea executivă. Eu pot vorbi în calitate de suporter. Nu ştim încă dacă Pustai mai vrea să rămână. A crescut şi a căpătat experienţă la Mediaş şi poate doreşte să accepte o nouă provocare. Din partea clubului n-ar fi motive să ne despărţim", a spus directorul TransGaz şi vicepreşedintele clubului, Ioan Rusu.

Oficialul Mediaşului spune şi cum ar trebui să arate noul antrenor, în cazul despărţiri de Pustai. "Un antrenor aşa cum era Pustai când a preluat echipa sau cum era Sabău. Tânăr şi cu idei moderniste", afirmă Rusu, care nu crede că Gaz Metan va lupta pentru o cupă europeană nici sezonul viitor. "Nu cred că se poate mai mult de atât pentru că sponsorii au activităţi în domeniul statului, iar banii se acordă cu multă atenţie", crede Rusu.
Cristi Pustai este dorit de Fc Brasov si de o echipa din Arabia !
Nu ştim încă dacă Pustai mai vrea să rămână. Poate doreşte să accepte o nouă provocare
Ioan Rusu, vicepreşedinte Gaz Metan

2 comentarii:

  1. Domnule Rusu la fel si domnu Piteiu sinteti medeseni pursinge nu exista sa nu putem mai mult!Nu putem sa continuam asa an de an sa ne batem la retrogadare.Pina acum s-au incasat 3,4 mil euro din transferuri si drepturi de televizare.Eu nu spun ca nu sint si cheltuieli cu echipa, dar cu mai multa chipzuinta cind aducem jucatori,mai bine aducem 2 si buni decit 3,4 si vai mama lor pe la echipa a doua.Apoi preocupativa mai mult sa aduceti investitori oameni cu banii linga echipa din Medias ca sint,si nu numai din judet ca reprezentam si judetul sibiu.Apropo,consiliul juetean Tmis si primaria au bagat anul acesta 3mil euro in Fc 'cimisoara' la noi de ce nu se poate? Succes baetiilor duminica cu Bistrita si Forza Gazu!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai mare dreptate...trebuie sa facem cumva ca aceste mesaje adresate de voi sa fie vizualizate de cei cu bani din Medias(Piteiu..Rusu)etc...dar GAZ METANU sponsorizeaza si echipa de baschet,,,dar mie mi se pare ca acolo se baga mai mult bani....luati exemplu echipei VASLUI..oras un pic mai mare ca noi..(cred) noi GAZ METAN putem aduce 3-4 jucatori de valoare...putema face si noi o figura frumoasa in campionat...unde e aceea echipa care face spectacol....unde e aceea echipa care zi de zi..scrie in presa ca face spectacol si castiga ?Mi-e dor de echipa care facea spectacol in liga 1 ! HAI GAZU !! Sper sa castigam duminica ! Mult respect pentru acest blog ! Singurul care ne tine la curent cu toate informatiile despre echipa ! La antrenamentul urmator al echipei as dorii cateva poze , sa vedem cum se pregatesc jucatorii ! Mult succes incontinuare cu acest blog ! HAI GAZU !!! Pana la moarte ! mue tot ,,,,DOAR GAZU !! ATAT !

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.